Neler Yeni

Valorant Küfürden Dava Yer miyim?

GlaypHH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mahmut Önen
Arkadaşlar oyunda biriyle tartıştım koştum öldüm buda bana sesli bir şekilde s4l4k gibi koşun ölün tamam mı gibisinden bişey dedi bende buna küfür ettim alt tarafı kopya oynuyoruz dereceli değil neden boş konuşuyorsun diye ondan sonra baktım dava edicem falan dedi ben yazı olarak yazdım küfürü ama dava falan edebilir mi ?

Ryrel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Arda Salim
bişi yapmaz

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Arkadaşlar oyunda biriyle tartıştım koştum öldüm buda bana sesli bir şekilde s4l4k gibi koşun ölün tamam mı gibisinden bişey dedi bende buna küfür ettim alt tarafı kopya oynuyoruz dereceli değil neden boş konuşuyorsun diye ondan sonra baktım dava edicem falan dedi ben yazı olarak yazdım küfürü ama dava falan edebilir mi ?

Twitter'dan falan böyle şeyler yazma da oyunda problem olmaz. Bulunamazsın çünkü. Yine de sana küfür edilmediği sürece toksik gibi küfür etme millete. :D

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bişey olacağını düşünmüyorum ama dava etsede haklı, neden bir adama küfür edersin ki? Dava açsa bile hukuki olarak cezalandırılman gerekli tanımadığın kişiye ne diye küfür edersin. Sinir bozucu konuşmaları varsa susturma özelliğini kullanabilirsin boş yere eklemiyorlar bu özelliği

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
bir şey yapamaz ama neden adama küfür ettin?

GlaypHH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mahmut Önen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bişey olacağını düşünmüyorum ama dava etsede haklı, neden bir adama küfür edersin ki? Dava açsa bile hukuki olarak cezalandırılman gerekli tanımadığın kişiye ne diye küfür edersin. Sinir bozucu konuşmaları varsa susturma özelliğini kullanabilirsin boş yere eklemiyorlar bu özelliği
Tanımadığım adam neden bana s4l4k diyebiliyor peki

Besim Tibuk

80+ Gold
Oyundaki nickler kişilere ait olmayan isimlerden oluşur.
Yani dava etse de -yüksek ihtimal bulunamazsın- davadan hiçbir şey çıkmaz.

GlaypHH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mahmut Önen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir şey yapamaz ama neden adama küfür ettin?
Twitter'dan falan böyle şeyler yazma da oyunda problem olmaz. Bulunamazsın çünkü. Yine de sana küfür edilmediği sürece toksik gibi küfür etme millete. :D
İlk adam bana hakaret etti s4l4k gibi koşup ölmeyin dedi bende buna küfür ettim çünkü bağırarak söyledi o cümleyi sinir oldum adama normalde toksiklik asla yapmam zaten

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İlk adam bana hakaret etti s4l4k gibi koşup ölmeyin dedi bende buna küfür ettim çünkü bağırarak söyledi o cümleyi sinir oldum adama normalde toksiklik asla yapmam zaten
Susturma özelliğini kullanabiliyorsundur diye düşünüyorum?

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
kanka iyilik meleği ayaklarına yatmayın çok komik ve optimist duruyor bir çok insan bu oyunda hakaret veya küfür savuruyor karşı taraf hakaret ettiyse arkadaşın eli armut toplamıyor ki adam s4l4k demis zaten biri sana hakaret ettikten sonra he tm eyw diyip geçemiyorsun

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk

Anladım. Söylediğim gibi twitter, instagram vb sosyal medya yerlerinde böyle bir şey yapma dava yiyebilirsin. Oyunda bir şey olmaz. Bulunamayacağından :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,694
Üyeler
164,551
Son üye
kncburak
Top Bottom