Valorant küfürsüz konuşan saygılı arkadaşlar arıyorum.

Jiyu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
464
Selamun aleykum , hayırlı günler.
Valorant , cs 2 oynayabileceğim küfürsüz konuşan Saygılı seviyeli arkadaşlar arıyorum. ( önceliğim valo , bir kaç aydır oynuyorum )
Valo'da rank atmaya yeni başladım demir 3'üm. Tam gaz vb. de oynuyorum. Cs2'de ise hızlı modlar oynuyorum
Rica ediyorum kabul edenler geri dönüş yapsın

Son düzenleme:
Hayırlı günler mesajımı geri alıyorum bayağı bir arkadaşlık isteği aldığınız için şu an yeni arkadaşlıklar kurmak istemiyorum anlayışınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
"Aleyküm Selam! Valorant’ı saygılı bir ortamda oynamayı tercih ederim, birlikte eğlenceli bir oyun deneyimi geçirebiliriz. Eğer istersen, oyun oynamak için uygun olabilirim. İyi oyunlar!"
Olur , tabi ki. Nickin nedir acaba ?

Valorant , cs 2 oynayabileceğim küfürsüz konuşan Saygılı seviyeli arkadaşlar arıyorum. ( önceliğim valo , 2-3 aydır oynuyorum )
beni de ekleyebilirsin dostum Arisen#0407

• Beğen
"Aleyküm Selam! Valorant’ı saygılı bir ortamda oynamayı tercih ederim, birlikte eğlenceli bir oyun deneyimi geçirebiliriz. Eğer istersen, oyun oynamak için uygun olabilirim. İyi oyunlar!"
Yapay zeka gibi🤨

Valorant , cs 2 oynayabileceğim küfürsüz konuşan Saygılı seviyeli arkadaşlar arıyorum. ( önceliğim valo , bir kaç aydır oynuyorum )
Valo'da rank atmaya yeni başladım demir 3'üm. Tam gaz vb. de oynuyorum. Cs2'de ise hızlı modlar oynuyorum
Benide ekleyebilirsiniz saygılı küfürsüz ortamı özledim oyunda 🙂 Neonkingdom #8922

• Beğen
Benide ekleyebilirsiniz saygılı küfürsüz ortamı özledim oyunda 🙂 Neonkingdom #8922
Ben de özledim. Oyunuma hep ağzından küfür eksik olmayan , değişik sesler çıkaran çocuklar geliyor.
İstek gönderdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,749
Üyeler
184,493
Son üye
desanym
Geri