Neler Yeni

VALORANT Kulübü

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Oyunun bedava olmasından dolayı hile ye çare bulamazlar çünkü insanlar banlansada yeni hesap açıyorlar 10 maçta golda çıkıyorlar
Ben niye çıkamıyom ustaa? Ben neyi yanlış yapıyorum ? İyiyim demir bronza göre.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Oyunun bedava olmasından dolayı hile ye çare bulamazlar çünkü insanlar banlansada yeni hesap açıyorlar 10 maçta golda çıkıyorlar
O iş öyle olmuyor, bilmediğimiz konularda yorum yapmasak daha iyi. Anti hile sisteminin en iyi yanı zaten sadece hesaba değil PC ID'sine de ban atması.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,944
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Alıntıyı görüntüle

Dostlar selamlar. Bugün yeni bir kulüp kurmaya karar verdim. Umarım onaylanır ve faydalı olur :) Kulübün ismi “VALORANT Kulübü”.

Bu konu altında Valorant muhabbeti yapabilir, takım toplayıp maç yapabilir, turnuva yapabilir, kısacası eğlenebilirsiniz. Ama lütfen konunuz sadece Valorant olsun :)

Kulübe katılmak için bu konu altına “Katıldım” yazmanız, oyun içi nick ve tag’inizi yazmanız ve ardından imza kısmınıza “VALORANT Kulübü [Main karakteriniz]”i yazmanız gerekiyor.
Yani şöyle örnek vereyim, main karakteri Sage olan birisi imzasına şunu yazmalı:
VALORANT Kulübü [SAGE] . İsterseniz karakterin ismini farklı renk de yapabilirsiniz. VALORANT Kulübü [SAGE] gibi. Tabi rengin karaktere uygun olmasına özen gösterin. Umarım anlamışsınızdır :D

Ek olarak bu konu altına bulduğunuz Valorant Taktik videolarını da paylaşabilirsiniz. Herkesin işine yarar :)

İyi günler dilerim herkese.
gold 2 olurmu ? Gyk12#1905

Son düzenleme:

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
hocam ben sadece ghostla oynayarak bütün maçlarda 20-25 kill alıyorum golda çıkıyorum . Sonrasında her adam görmemde 160 yiyorum bu yüzden çok sarmıyor oyun @Caner Kösedağ

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Furkan Sır
Ben niye çıkamıyom ustaa? Ben neyi yanlış yapıyorum ? İyiyim demir bronza göre.
smurf başla bende yakında bronz olcam her 100 puanda bi rank atlanıyor bi maç +27 veriyor fakat kaybedince -35 kadar çıkıyor o yüzden rank biraz sinir bozucu

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
O iş öyle olmuyor, bilmediğimiz konularda yorum yapmasak daha iyi. Anti hile sisteminin en iyi yanı zaten sadece hesaba değil PC ID'sine de ban atması.
Seninde teknik bilgin zayıf galiba hocam Ip ban atsada çözülüyor o işler merak etmeyin

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
nick : 06ergin06 #TR1 Bronz 1'im

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
IP ban ile HWID'yi aynı şey sandığınıza göre teknik bilgisi zayıf olan da siz olmalısınız...
Tmm teknik bilgim benim zayıf aynı pc den 2 defa ghostla ıp ban yedim ve yinede oyuna giriyorum. Sürekli ghostla oynadığım için hile diye reportlandım fakat cs go da global olunca böyle oluyor herhalde ama nedense hile ile oynayanları map te göremiyorum bile sürekli kutu arkasından 160 yiyorum. İstersen gel reportla yine gireyim oyuna

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
Aga Esporcuların yayınına gelen hile adam vardı hala banlanmadı o asla HWID ve IP banı yemiyorum yesem de bir şekilde hallediyorum istediğiniz gibi reporlayabilirsiniz. 20 TL ye rankedı açık hesap alıp 3-4 saatte diamond yapıyorum demişti.

Top Bottom