Ben niye çıkamıyom ustaa? Ben neyi yanlış yapıyorum ? İyiyim demir bronza göre.Oyunun bedava olmasından dolayı hile ye çare bulamazlar çünkü insanlar banlansada yeni hesap açıyorlar 10 maçta golda çıkıyorlar
O iş öyle olmuyor, bilmediğimiz konularda yorum yapmasak daha iyi. Anti hile sisteminin en iyi yanı zaten sadece hesaba değil PC ID'sine de ban atması.Oyunun bedava olmasından dolayı hile ye çare bulamazlar çünkü insanlar banlansada yeni hesap açıyorlar 10 maçta golda çıkıyorlar
gold 2 olurmu ? Gyk12#1905Alıntıyı görüntüle
Dostlar selamlar. Bugün yeni bir kulüp kurmaya karar verdim. Umarım onaylanır ve faydalı olur Kulübün ismi “VALORANT Kulübü”.
Bu konu altında Valorant muhabbeti yapabilir, takım toplayıp maç yapabilir, turnuva yapabilir, kısacası eğlenebilirsiniz. Ama lütfen konunuz sadece Valorant olsun
Kulübe katılmak için bu konu altına “Katıldım” yazmanız, oyun içi nick ve tag’inizi yazmanız ve ardından imza kısmınıza “VALORANT Kulübü [Main karakteriniz]”i yazmanız gerekiyor.
Yani şöyle örnek vereyim, main karakteri Sage olan birisi imzasına şunu yazmalı:
VALORANT Kulübü [SAGE] . İsterseniz karakterin ismini farklı renk de yapabilirsiniz. VALORANT Kulübü [SAGE] gibi. Tabi rengin karaktere uygun olmasına özen gösterin. Umarım anlamışsınızdır
Ek olarak bu konu altına bulduğunuz Valorant Taktik videolarını da paylaşabilirsiniz. Herkesin işine yarar
İyi günler dilerim herkese.
smurf başla bende yakında bronz olcam her 100 puanda bi rank atlanıyor bi maç +27 veriyor fakat kaybedince -35 kadar çıkıyor o yüzden rank biraz sinir bozucuBen niye çıkamıyom ustaa? Ben neyi yanlış yapıyorum ? İyiyim demir bronza göre.
Bu sürprüzbozanı sanki sana kısık ve nefes sesiyle söylüyormuşum gibi oku:yok ya kalsın
Seninde teknik bilgin zayıf galiba hocam Ip ban atsada çözülüyor o işler merak etmeyinO iş öyle olmuyor, bilmediğimiz konularda yorum yapmasak daha iyi. Anti hile sisteminin en iyi yanı zaten sadece hesaba değil PC ID'sine de ban atması.
IP ban ile HWID'yi aynı şey sandığınıza göre teknik bilgisi zayıf olan da siz olmalısınız...Seninde teknik bilgin zayıf galiba hocam Ip ban atsada çözülüyor o işler merak etmeyin
IP ban ile HWID'yi aynı şey sandığınıza göre teknik bilgisi zayıf olan da siz olmalısınız...
Lütfen bu konu altında tartışma olmasın.Seninde teknik bilgin zayıf galiba hocam Ip ban atsada çözülüyor o işler merak etmeyin
Tmm teknik bilgim benim zayıf aynı pc den 2 defa ghostla ıp ban yedim ve yinede oyuna giriyorum. Sürekli ghostla oynadığım için hile diye reportlandım fakat cs go da global olunca böyle oluyor herhalde ama nedense hile ile oynayanları map te göremiyorum bile sürekli kutu arkasından 160 yiyorum. İstersen gel reportla yine gireyim oyunaIP ban ile HWID'yi aynı şey sandığınıza göre teknik bilgisi zayıf olan da siz olmalısınız...