Neler Yeni

VALORANT Kulübü

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Lütfen bu konu altında tartışma olmasın.
Aslında tartışma değil daha çok, cevap belli ancak uzatılan bir konuşma.
Tmm teknik bilgim benim zayıf aynı pc den 2 defa ghostla ıp ban yedim ve yinede oyuna giriyorum. Sürekli ghostla oynadığım için hile diye reportlandım fakat cs go da global olunca böyle oluyor herhalde ama nedense hile ile oynayanları map te göremiyorum bile sürekli kutu arkasından 160 yiyorum. İstersen gel reportla yine gireyim oyuna
Oyunda kutudan 160 yemen teknik olarak imkansız... Ghost ile oynadığın için ban yemen daha da imkansız. HWID ban denilen ban senin donanımına (örneğin: ana kart) atılan bir bandır. Bazı yöntemleri bulunabilir ancak yeni yöntemler de fark edildikçe ekarte edilir. Yani yediğin süreli bana benzemez. Artık o ana kart ile bu oyunu oynayamazsın mesela.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Lütfen bu konu altında tartışma olmasın.
2 defa ban yedim
Aslında tartışma değil daha çok, cevap belli ancak uzatılan bir konuşma.

Oyunda kutudan 160 yemen teknik olarak imkansız... Ghost ile oynadığın için ban yemen daha da imkansız. HWID ban denilen ban senin donanımına (örneğin: ana kart) atılan bir bandır. Bazı yöntemleri bulunabilir ancak yeni yöntemler de fark edildikçe ekarte edilir. Yani yediğin süreli bana benzemez. Artık o ana kart ile bu oyunu oynayamazsın mesela.
Tmm hocam sen haklısın PC de senin Hesapta senin sen daha iyi biliyon

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Aga Esporcuların yayınına gelen hile adam vardı hala banlanmadı o asla HWID ve IP banı yemiyorum yesem de bir şekilde hallediyorum istediğiniz gibi reporlayabilirsiniz. 20 TL ye rankedı açık hesap alıp 3-4 saatte diamond yapıyorum demişti.
XxTencaion mu ne ona gelmişti o hileci.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
XxTencaion mu ne ona gelmişti o hileci.
Ya hocam var hile zibil kadar hemde golddan çıkamıyorum delirecek gibi oluyorum adam reyna ile 12 raundda 3 adam vurmuş öbür tarafa geçince her el Bela atıyor 4 kişi alıyor 40 adama tamamlıyor. Gelde şimdi hile deme saçma sapan vuruşlar yapıyor

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Dostum Ghost ile oynadığım için ban yedim diye bir ticket atsan mesela Riot'a adamlar ciddiye almaz herhalde...
Gerek yok 3.hesabım buda gold tekrar aynı pc ile giriş yapıyorum Sorun yok . Banlanan hesaplarım da gold du

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Ya hocam var hile zibil kadar hemde golddan çıkamıyorum delirecek gibi oluyorum adam reyna ile 12 raundda 3 adam vurmuş öbür tarafa geçince her el Bela atıyor 4 kişi alıyor 40 adama tamamlıyor. Gelde şimdi hile deme saçma sapan vuruşlar yapıyor
Neyse dostum umarım haklısındır ve hilelerse ban yerler...

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hocam hile illa var ama Riot’un koruması diğer oyunlara nazaran daha iyi. Ben de karşılaştım hileler ile. Ama diğer oyunlara nazaran daha iyi. Kutu arkasından hs yiyip ölmeniz de yüksek ihtimal hileden dolayıdır. Oyunun mekaniklerinden dolayı değil. Wallhack ile kutunun arkasından kutunun mermi geçiren yerinden HS atıyordur Vandal ile size.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Biz Witcher kulübü kuracaktık izin çıkmadı. Umarım siz açarsınız.

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Hocam hile illa var ama Riot’un koruması diğer oyunlara nazaran daha iyi. Ben de karşılaştım hileler ile. Ama diğer oyunlara nazaran daha iyi. Kutu arkasından hs yiyip ölmeniz de yüksek ihtimal hileden dolayıdır. Oyunun mekaniklerinden dolayı değil. Wallhack ile kutunun arkasından kutunun mermi geçiren yerinden HS atıyordur Vandal ile size.
Oyun paralı olsaydı steam gibi böyle olmazdı işte Hesap açması kolay ama oyunu satın alma olsa böyle olmaz

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Biz Witcher kulübü kuracaktık izin çıkmadı. Umarım siz açarsınız.
Bugün mü kuracaktın? Mehmet Yılmaz bu konu yayımlandıktan sonra kulüplerle ilgili açıklama yaptı.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Oyun paralı olsaydı steam gibi böyle olmazdı işte Hesap açması kolay ama oyunu satın alma olsa böyle olmaz
Bence de. Çok yüksek olmamakla beraber ücretli olmalı. Mesela 25 TL olursa hem hile olmaz hem fazla oyuncu kitlesi olur sıkıntısız oynarız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır baya oldu. Ne açıklaması görmedim ben?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,788
Üyeler
161,497
Son üye
atesontop