ya boş yapma hadi sagdan ilerle ofisden cıkıp eve geçtigimde fotograf atarım buraya arkadaşlar senin yerine utanır10400F ile 300'den aşağı almadığını iddia eden arkadaş bana AMD fanboyu diyor, forum çok komik gülmek için giriyorum sadece.
ya boş yapma hadi sagdan ilerle ofisden cıkıp eve geçtigimde fotograf atarım buraya arkadaşlar senin yerine utanır10400F ile 300'den aşağı almadığını iddia eden arkadaş bana AMD fanboyu diyor, forum çok komik gülmek için giriyorum sadece.
laf olsun diye konuşuyor işte laleHer şeye gülücük atıyor daha kanıtı yok. konu sahibi kendi kanıtını vermiş bile. 600 FPS alıyorum diyor adam XD.
Oynuyorum kanka oynuyorum. sana video bile attım? O oyun en az 1 saat sürüyor haberin var dimi? XD11 serisini 10 serisini ve 12100F'i kullandım, tekrar 5600X'e geçmek zorunda kaldım. Kişi geçmişini bilmeden suçlama yapmanız kafasız olduğunuzu açıklıyor zaten. Utanmadan SS alıp atmışsın bi de. Oyunu iki saat kadar oynayın, videosunu alın, sonra min FPS değerine bakın. TEKRAR SÖYLÜYORUM UZUN TEST SONUCU MINIMUM FPS değeri. Sonra tekrar konuşalım. Pek kobuşmaya değecek gibi değil ama cevap verebilirim uygun vakitte.Ben de poligonda 1200FPS alıyorum SS alıp atayım hemen.