Valorant low fps sorunu ?

Her şeye gülücük atıyor daha kanıtı yok. konu sahibi kendi kanıtını vermiş bile. 600 FPS alıyorum diyor adam XD.

11 serisini 10 serisini ve 12100F'i kullandım, tekrar 5600X'e geçmek zorunda kaldım. Kişi geçmişini bilmeden suçlama yapmanız kafasız olduğunuzu açıklıyor zaten. Utanmadan SS alıp atmışsın bi de. Oyunu iki saat kadar oynayın, videosunu alın, sonra min FPS değerine bakın. TEKRAR SÖYLÜYORUM UZUN TEST SONUCU MINIMUM FPS değeri. Sonra tekrar konuşalım. Pek kobuşmaya değecek gibi değil ama cevap verebilirim uygun vakitte. 😅😅 Ben de poligonda 1200FPS alıyorum SS alıp atayım hemen.

11 serisini 10 serisini ve 12100F'i kullandım, tekrar 5600X'e geçmek zorunda kaldım. Kişi geçmişini bilmeden suçlama yapmanız kafasız olduğunuzu açıklıyor zaten. Utanmadan SS alıp atmışsın bi de. Oyunu iki saat kadar oynayın, videosunu alın, sonra min FPS değerine bakın. TEKRAR SÖYLÜYORUM UZUN TEST SONUCU MINIMUM FPS değeri. Sonra tekrar konuşalım. Pek kobuşmaya değecek gibi değil ama cevap verebilirim uygun vakitte. 😅😅 Ben de poligonda 1200FPS alıyorum SS alıp atayım hemen.
Oynuyorum kanka oynuyorum. sana video bile attım? O oyun en az 1 saat sürüyor haberin var dimi? XD

Attığım SS'te zaten DM'de alınma. altında da yazıyor "200 altını görmüyorum" diye. Okumamışsın belli sadece SS'e bakıp geçmişsin.

Adamın kendi yorumunuda okumamışsın. Bomboş yorum atıyorsun. adam 600 FPS'e çıktı diyor 600 bak 600.

Dediğin şeyde minimum fps değeri. Herhangi bir dropta 0 olacak zaten o haberin yok mu? çöpten optimizasyonu olan bir oyunda gelmiş bana minimum FPS değerine bak diyorsun. Zaten oyunda sürekli FPS testi yaparsan, 2 saat sonunda o yediğin 0 FPS'lik droplardan dolayı MIN ve AVG fps değerlerin düşücek. Kullanmışsın ama adam akıllı bakmamışsın bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,819
Üyeler
188,172
Son üye
Galatasaryy
Geri