Neler Yeni

Valorant Mağaza Sistemi Neden Böyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
SivasınGülü
Keyifli forumlar dostlar. Valorant ın mağaza sistemini pençesine düşmüş kadim dostlarım bilir. Siz oyundaki yanarlı dönerli silahları almak için oyuna para yatırır ve mağazaya istediğiniz silahların gelmesini beklersiniz bu bekleyiş aylarca sürebilir hatta yılda bir bile gelebilir. Sormak istediğim bu oyunun mağaza sistemi neden böyle, neden direkt tüm skinleri heran alınabilir vaziyette bekleyen bir market yapmıyorlar steam daki gibi? Pazarlama tekniği midir nedir bu illet?

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.
Keyifli forumlar dostlar. Valorant ın mağaza sistemini pençesine düşmüş kadim dostlarım bilir. Siz oyundaki yanarlı dönerli silahları almak için oyuna para yatırır ve mağazaya istediğiniz silahların gelmesini beklersiniz bu bekleyiş aylarca sürebilir hatta yılda bir bile gelebilir. Sormak istediğim bu oyunun mağaza sistemi neden böyle, neden direkt tüm skinleri heran alınabilir vaziyette bekleyen bir market yapmıyorlar steam daki gibi? Pazarlama tekniği midir nedir bu illet?
Bir araba alacağını düşün, o arabanın 2022 modelini almak istiyorsun fakat sadece 2016 modeli var. Kendini o aracı almaya mecbur hissettiğin zaman 2016 modeli almak zorunda kalırsın, ya da beklersin. <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
SivasınGülü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir araba alacağını düşün, o arabanın 2022 modelini almak istiyorsun fakat sadece 2016 modeli var. Kendini o aracı almaya mecbur hissettiğin zaman 2016 modeli almak zorunda kalırsın, ya da beklersin. <3
2022 model gelene kadar bekleyeceğiz

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
.

Nixrian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
mete mete
İşte bu sebepler seni oyunda tutuyor dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen o skini hemen aldıktan sonra belki hevesin kaçacaktı oyunu bırakacaktın.

Bizim için kötü ama adamlar için mantıklı...

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
SivasınGülü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşte bu sebepler seni oyunda tutuyor dostum
Sen o skini hemen aldıktan sonra belki hevesin kaçacaktı oyunu bırakacaktın.

Bizim için kötü ama adamlar için mantıklı...
Evet mecbur bekliyoruz girip oynuyoruz hesapta vp ler bekliyor

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Skinin oyuna herhangi bir artısı var mı?
Eğer etkisi yoksa bedava oynayıp eğlenmeye bakın derim. Takmayın hiç gösterişi, sevdiğiniz görsel kaplama (skin) gelene kadar sıkmayın tatlı canınızı.

The Batman

80+ Silver
lolde sana özel mağaza diye bir şey var belki istediğim bir şey çok nadir gelir ama farklı yollardan kostüm elde etme olduğu için pek umursamıyorum ne geldigini

Jâckêrs

80+ Bronze
Hocam aslında çok güzel sistem. Evet 6 aydır asil Classic beklediğim doğrudur hatta gelmiyor diye 2-3 ay önce delipop Classic çekmiştim ki hâlâ gelmedi zaten gelsede almam artık umudu kestim neyse. Şimdi Riot'un aslında yaptığı çok güzel bir satış politikası. Şöyle düşün sen şimdi bir hesap alıcaksın mesela diyelim Hesapta bir sürü skin var işte *Markete sadece 1 kere gelen ve bir daha gelmeyecek olan skinler* Champions seti, Arcane sheriff. Mesela bu 2 seti alan kişileri hesabı o kadar değerlendi ki mesela benim hesabım. Kaçıranlar pişman mesela niye pişman çünkü 1 kere geldi daha gelmicek. Adam bakıyo aaa champions vandal, karambit falan var ooo diyo fiyatından değil set değerli. Yani skinleri aslında değerli yapan olay tamamen bu. Diyelim Işık muhafızı Vandal alıcaksın ama beklemen gerek kim bilir ne kadar süre bekliceksin yani o yüzden değerli yapan olay bu tamamen bence. Evet bu market olayı birazcık saçma olabilir katılıyorum ama hesabı değerli yapan skinler çok var, mesela altın afet bp bıçağı bir daha gelmeyecek. Riot'un market satış politikası yani olay tamamen bu. Biraz uzun olmuş olabilir kb. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,661
Üyeler
165,563
Son üye
Keremsengul
Top Bottom