Neler Yeni

Valorant Mavi̇ Ekran !!(yardım)

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Arkadaşlar bilenler bilir sistemim vok-max GTX 1660ti i3 10105f var. Valoranta girdiğim zaman crashreport.exe diyor ve PC mavi ekran veriyor ardından yeniden başlatıığım da ise şu hatayı verdi ne yapmam lazım?

Ekler

• IMG_20220320_172758.jpg
    IMG_20220320_172758.jpg
    1.6 MB · Hit: 69
  • IMG_20220320_172711.jpg
    IMG_20220320_172711.jpg
    370.2 KB · Hit: 68

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Memtest yapabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya da windowsun kendi ram testi.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Arda Eren Aslan
Arkadaşlar bilenler bilir sistemim vok-max GTX 1660ti i3 10105f var. Valoranta girdiğim zaman crashreport.exe diyor ve PC mavi ekran veriyor ardından yeniden başlatıığım da ise şu hatayı verdi ne yapmam lazım?
bu hata benim de başima gelmisti. ditekt yapılması gereken windowsun kendi ya da memtest gibi uygulamalarla ramleri test etmek ben yaptigimda sorun bulunmamisti ama hala devam ediyordu daha sonra windowsa hiç ulasamamaya basladim ve sonra bu hata donguye girdi ramleri degistirdim 1 hafta sonra siyah ekran hatasi sorun nerede hâla bilmiyorum

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Memtest yapabilir misiniz?

Ya da windowsun kendi ram testi.

bu hata benim de başima gelmisti. ditekt yapılması gereken windowsun kendi ya da memtest gibi uygulamalarla ramleri test etmek ben yaptigimda sorun bulunmamisti ama hala devam ediyordu daha sonra windowsa hiç ulasamamaya basladim ve sonra bu hata donguye girdi ramleri degistirdim 1 hafta sonra siyah ekran hatasi sorun nerede hâla bilmiyorum
dün hiç böyle bir hata almadım fakat bu sabah kasanın içini açıp biraz kurcalamıştım ekran kartını kasaya vida ile bağlamıştım(vida girişine) onun dışında başka bir şey yapmadım neden oldu anlamadım

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ramlere dokunmuş olabilirsiniz yanlışlıkla belki. takıp yeniden çıkarın.
ayrıca kasanın içini niye kurcaladınız?

Sir Cem T-oker

80+ Gold
mavi ekranda en alttaki yazı ne hatasıyla karşılaştığınızı verir memory yazdığına göre ramleriniz sorun çıkarmış muhtemelen.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Statik elektrik yemiş olabilir.

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramlere dokunmuş olabilirsiniz yanlışlıkla belki. takıp yeniden çıkarın.
ayrıca kasanın içini niye kurcaladınız?
ekran kartı sağlam durmuyordu bende kasanın arka tarafında ki yere vidaladım ek olarak bugün 2 3 saat oynadım ardından böyle bir hata verdi oyun içindede atmıştı bir kaç kez

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Arda Eren Aslan
ekran kartı sağlam durmuyordu bende kasanın arka tarafında ki yere vidaladım ek olarak bugün 2 3 saat oynadım ardından böyle bir hata verdi oyun içindede atmıştı bir kaç kez
statik elektrik yediyse güç tuşuna 10 15 kere basıp çekin. PC kapalıyken ya da açıkken mi bilmiyorum ama :(

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
statik elektrik yediyse güç tuşuna 10 15 kere basıp çekin. PC kapalıyken ya da açıkken mi bilmiyorum ama :(
statik elektrik derken nasıl bir durum örneğin bilgisayarın bağlı olduğu prize süpürge takılması ve çalıştırılması gibi mi?

statik elektrik derken nasıl bir durum örneğin bilgisayarın bağlı olduğu prize süpürge takılması ve çalıştırılması gibi mi?
@Lucifer_13

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,559
İsim
Arda Eren Aslan

@Lucifer_13
benim de çok bilgim yok nasıl olduğuyla ilgili ama o işlemi yapınca atıldığını söylemişlerdi bana

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf

@Lucifer_13
Hayır, vücudun da bir miktar elektrik olur insanın. O elektrik ile anakart ya da ramlare dokunduysan parçaları etkiliyor.

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Dediğim gibi sadece bugün almaya başladım hata tahminimce kasanın içini kurcalarken temas falan ettim ramlere o yüzden çıktı diye düşünüyorum.

Şuanda windows ram testi yapıyorum bitsin paylaşacağım durumu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,447
Üyeler
168,137
Son üye
nobinob
Top Bottom