vettunivezzeytuni
80+ Bronze
bu hata benim de başima gelmisti. ditekt yapılması gereken windowsun kendi ya da memtest gibi uygulamalarla ramleri test etmek ben yaptigimda sorun bulunmamisti ama hala devam ediyordu daha sonra windowsa hiç ulasamamaya basladim ve sonra bu hata donguye girdi ramleri degistirdim 1 hafta sonra siyah ekran hatasi sorun nerede hâla bilmiyorumArkadaşlar bilenler bilir sistemim vok-max GTX 1660ti i3 10105f var. Valoranta girdiğim zaman crashreport.exe diyor ve PC mavi ekran veriyor ardından yeniden başlatıığım da ise şu hatayı verdi ne yapmam lazım?
Memtest yapabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da windowsun kendi ram testi.
dün hiç böyle bir hata almadım fakat bu sabah kasanın içini açıp biraz kurcalamıştım ekran kartını kasaya vida ile bağlamıştım(vida girişine) onun dışında başka bir şey yapmadım neden oldu anlamadımbu hata benim de başima gelmisti. ditekt yapılması gereken windowsun kendi ya da memtest gibi uygulamalarla ramleri test etmek ben yaptigimda sorun bulunmamisti ama hala devam ediyordu daha sonra windowsa hiç ulasamamaya basladim ve sonra bu hata donguye girdi ramleri degistirdim 1 hafta sonra siyah ekran hatasi sorun nerede hâla bilmiyorum
ekran kartı sağlam durmuyordu bende kasanın arka tarafında ki yere vidaladım ek olarak bugün 2 3 saat oynadım ardından böyle bir hata verdi oyun içindede atmıştı bir kaç kezRamlere dokunmuş olabilirsiniz yanlışlıkla belki. takıp yeniden çıkarın.
ayrıca kasanın içini niye kurcaladınız?
statik elektrik yediyse güç tuşuna 10 15 kere basıp çekin. PC kapalıyken ya da açıkken mi bilmiyorum amaekran kartı sağlam durmuyordu bende kasanın arka tarafında ki yere vidaladım ek olarak bugün 2 3 saat oynadım ardından böyle bir hata verdi oyun içindede atmıştı bir kaç kez
statik elektrik derken nasıl bir durum örneğin bilgisayarın bağlı olduğu prize süpürge takılması ve çalıştırılması gibi mi?statik elektrik yediyse güç tuşuna 10 15 kere basıp çekin. PC kapalıyken ya da açıkken mi bilmiyorum ama![]()
@Lucifer_13statik elektrik derken nasıl bir durum örneğin bilgisayarın bağlı olduğu prize süpürge takılması ve çalıştırılması gibi mi?
benim de çok bilgim yok nasıl olduğuyla ilgili ama o işlemi yapınca atıldığını söylemişlerdi banastatik elektrik derken nasıl bir durum örneğin bilgisayarın bağlı olduğu prize süpürge takılması ve çalıştırılması gibi mi?
@Lucifer_13
Hayır, vücudun da bir miktar elektrik olur insanın. O elektrik ile anakart ya da ramlare dokunduysan parçaları etkiliyor.statik elektrik derken nasıl bir durum örneğin bilgisayarın bağlı olduğu prize süpürge takılması ve çalıştırılması gibi mi?
@Lucifer_13