hellwinx23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 170
Arkadaşlar önceden 1920x1080 250-300 fps alırken şimdi 80-100 arası fps alıyorum ve fps drop yiyorum bu neden oldu veya nasıl düzeltebilirim yardımcı olacak varmı
Sisteminiz nedirArkadaşlar önceden 1920x1080 250-300 fps alırken şimdi 80-100 arası fps alıyorum ve fps drop yiyorum bu neden oldu veya nasıl düzeltebilirim yardımcı olacak varmı
sağol deneyeceğim bunlarıSistem özellikleriniz nedir?
Oyun içi MSI Afterburner değerlerini kaydedip videosunu veya görselini paylaşın. Oyunda 10-15 dakika geçirdikten sonra gerekli kayıtları alın bu arada.
Bağlantıda önerdiğim güncelleme kontrollerini harfiyen uygulayın. Sonlara doğru Wintoys ayarları var onları da yapın.
Arkadaşınızın sistem özelliklerini de yazar mısınız?
FPS atıyorum 120-130'lardan ani 70-80'e düşüyorsa bellek kaynaklı olabilir. PUBG eski bir oyun olsa UE4 en sorunlu ve bu sorunlarını halen tam anlamıyla çözememiş oyunudur. Takip etmedim ama UE5 geçtiyse ekstra ağırlaşmıştır. Gerçi UE5'in de UE4 ile gelen bazı sorunları çözmüşlüğü var.
Bellek kaynaklıysa arka planda çalışan uygulamaları azaltalım. İsterseniz aşağıdaki yöntemleri uyguladıktan sonra bana özel mesajdan yazın, gereksiz uygulamaların otomatik başlamasını kapatayım, tarayıcı, Discord, Spotify ve Steam gibi popüler...