Valorant mentalik problem

Reaksiyon skoru
84
Gerçekten cok degisik mentalik sorunum var.Yüksek bir rank olmam lazım ama beynim adamı vurmama izin vermiyor gibi ilk eller vuruyorum sonra adamı vurmak bana boş geliyor son 3 aydır bununla uğraşıyorum bir çözemedim gerçekten çok mutsuzum çözümü olan yazsın lütfen:(

Ya sıkıntı bu işte.doğru düzgün bir rankım yok 1 yıl önce çok kötü oynuyodum kuzenimin plat 3 hesabını kullanıyodum 1 haftada gold 2 yaptım sonra kuzen onu bana verdi 1 yıldır bu hesapla takılıyorum şuan gerçekten çok iyiyim,ama şu mental beni mahvediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya sıkıntı bu işte.doğru düzgün bir rankım yok 1 yıl önce çok kötü oynuyodum kuzenimin plat 3 hesabını kullanıyodum 1 haftada gold 2 yaptım sonra kuzen onu bana verdi 1 yıldır bu hesapla takılıyorum şuan gerçekten çok iyiyim,ama şu mental beni mahvediyor
İmmo eloda rahat vuruyorum burdan dalga gececek varsa geçmesin raporlayacağım

Bende valo oynuyorum hemen hemen 1 yıldır ama nasil mentalinizi bozabilir ki oyun yanı yenilirse yenilirsin oyun yani toxic biri varsa hemen mute atarım cevap dahi vermem ama tavsiye sorarsan toxic olma bol bol dm at mesel bir el ranked bir el dm gibi kendini rakiplerinden üstün gör

Geri