Neler Yeni

Valorant Mevcut Uyumluluk Modu Ayarları İle Başlatılamıyor Hatası?

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Her açışımda valorant mevcut uyumluluk modu ayarları ile başlatılamıyor diye bir hata alıyorum oyna düğmesine basınca riot clienti arka plana atıyor bazen şansa açılıyor ondada menüdeyken uyarı veriyor. Menüde uyarı verince de oturumdan atıyor. Nadiren açıyor. Nasıl çözücem ben bunu?

Neo123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Abdulsamed Ekci
Her açışımda valorant mevcut uyumluluk modu ayarları ile başlatılamıyor diye bir hata alıyorum oyna düğmesine basınca riot clienti arka plana atıyor bazen şansa açılıyor ondada menüdeyken uyarı veriyor. Menüde uyarı verince de oturumdan atıyor. Nadiren açıyor. Nasıl çözücem ben bunu?
nasıl çözdün bu sorunu bende aynı hatayı alıyorum

akinuzgul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Akın
Aynısını yaşadım, sildim tekrar yükledim düzeldii

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garip ya anlamadım
denedim ama işe yaramadı
Ben çözdüm. Arama kısmına hizmetler yaz. Sonra boş biyere tıklayıp v ye bas. Ordan vgc'ye tıkla. Sonra vgc'ye sağ tıkla. Özelliklere tıkla. Başlangıç türünü otomatiğe çek. Uygula de ve tamam de. Sonra vgc'ye tekrar tıkla. Mavi şey üstündeyken sol üstten Hizmeti başlat de. Sonra pcyi yeniden başlat.

akinuzgul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Akın
Ben çözdüm. Arama kısmına hizmetler yaz. Sonra boş biyere tıklayıp v ye bas. Ordan vgc'ye tıkla. Sonra vgc'ye sağ tıkla. Özelliklere tıkla. Başlangıç türünü otomatiğe çek. Uygula de ve tamam de. Sonra vgc'ye tekrar tıkla. Mavi şey üstündeyken sol üstten Hizmeti başlat de. Sonra pcyi yeniden başlat.
Hocam ben silip yükledim düzeldi yani hata almıyorum daha :dD teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom