VALORANT MIC SORUNU

Reaksiyon skoru
15
Selam arkadaşlar. Valorant'da mikrofonumu kullanamıyorum. Daha ziyadesiyle takım sohbetini bile duyamıyorum. Oyun ses ayarlarında da "sesli sohbet" gibi bir seçeneğim yok. yani sohbet bağlamında her şeyim iptal ve etkinleştiremiyorum. Mikrofon gizlilik ayarlarında da Valorant seçeneği görünmüyor bu yüzden de izin veremiyorum haliyle. Bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Hayırlı günler.

Oyunu baştan yüklemeyi denediniz mi ?
Çünkü oyunun içinde Sesli sohbet olmaması gibi bir durum olması mümkün gözükmüyor.

Hocam sorunu nasıl çözdünüz ? Ben sildim kurdum hala düzelmedi dil değiştirdim gene olmadı yönetici olarak da çalıştırdım olmadı hala ekteki gibi çözüm öneriniz varsa beklıyorum .
Oyunu yüklerken hata olmuş olabilir. Bir yeniden yüklemeyi deneyin. Sorun çözülmez ise diğer yöntemlere bakarız.

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    36.8 KB · Hit: 681
Hocam sorunu nasıl çözdünüz ? Ben sildim kurdum hala düzelmedi dil değiştirdim gene olmadı yönetici olarak da çalıştırdım olmadı hala ekteki gibi çözüm öneriniz varsa beklıyorum .
Arkadaşlar sorunu ben kendim çözdüm , eğer hesabınız Rusya veya öyle bir bölgede ise sesli sohbet engeli oluyor ... Ticket attım TRye geçirdiler düzeldi

Ayarlardan sohbet kapalı olabilir mi ?

Arkadaşlar sorunu ben kendim çözdüm , eğer hesabınız Rusya veya öyle bir bölgede ise sesli sohbet engeli oluyor ... Ticket attım TRye geçirdiler düzeldi
Tr desteğe mi yazdın yoksa rusya desteğe mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de tam olarak ne yazdın onu da söyler misin

Geri