Neler Yeni

Rehber Valorant nasıl geniş ekran yapılır ( programsız )

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Merhabalar öncelikle bugün size nasıl programsız bir şekilde valorantta geniş ekran nasıl yapılır onu göstereceğim arkadaşlar çoğu kişi bunu bilmiyor. bilmediği için de ben de gösterme gereği duydum

Öncelikle oyuna girin girdikten sonra ayarlar dan görüntü ayarına girin ve Görüntü Modun dan ( Pencereli ) modu seçin seçtikten sonra da nvıdıa programına veya nvıdıa yoksa görüntü ayarlarından çözünürlüğünüzü 1024x768 veya 1280x960 seçin seçtikten sonra oyununuz geniş ekran olacaktır. amma velakin alt tarafta görev çubuğu üst tarafta ise pencere moduna aldığımız için altta alma küçültme ve kapatma tuşları olacaktır üst tarafa maalesef bir şey yapamıyoruz amma velakin alt taraf yani görev çubuğunu gizleye biliriz onu da şu şekilde yapmanız gerek görev çubuğuna ( sağ ) tıklayın ( Görev çubuğu Ayarlarına ) tıklayın ( Masaüstü modunda görev çubuğunu otomatik olarak gizleyi ) açın açıktan sonra görev çubuğunu sol tık basılı bir şekilde üst tarafa taşıyın bu şekil de daha iyi gözükür. dikkatinizi bozmaz daha iyi oynarsınız bazen oyuna girdiğiniz zaman geniş ekran bozulabilir yani üst ve alt taraf siyah olabilir. bu olursa dediklerimi tekrarların

Ve lütfen Winexp programını sakın kullanmayın ban sebebidir boşu boşuna hem hwid ban yersiniz ve hesabınız kalıcı bir şekilde banlanır iyi günler dilerim yapan olursa lütfen yorum yazsın :)

hoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Hüseyin Irmak
Merhabalar öncelikle bugün size nasıl programsız bir şekilde valorantta geniş ekran nasıl yapılır onu göstereceğim arkadaşlar çoğu kişi bunu bilmiyor. bilmediği için de ben de gösterme gereği duydum

Öncelikle oyuna girin girdikten sonra ayarlar dan görüntü ayarına girin ve Görüntü Modun dan ( Pencereli ) modu seçin seçtikten sonra da nvıdıa programına veya nvıdıa yoksa görüntü ayarlarından çözünürlüğünüzü 1024x768 veya 1280x960 seçin seçtikten sonra oyununuz geniş ekran olacaktır. amma velakin alt tarafta görev çubuğu üst tarafta ise pencere moduna aldığımız için altta alma küçültme ve kapatma tuşları olacaktır üst tarafa maalesef bir şey yapamıyoruz amma velakin alt taraf yani görev çubuğunu gizleye biliriz onu da şu şekilde yapmanız gerek görev çubuğuna ( sağ ) tıklayın ( Görev çubuğu Ayarlarına ) tıklayın ( Masaüstü modunda görev çubuğunu otomatik olarak gizleyi ) açın açıktan sonra görev çubuğunu sol tık basılı bir şekilde üst tarafa taşıyın bu şekil de daha iyi gözükür. dikkatinizi bozmaz daha iyi oynarsınız bazen oyuna girdiğiniz zaman geniş ekran bozulabilir yani üst ve alt taraf siyah olabilir. bu olursa dediklerimi tekrarların

Ve lütfen Winexp programını sakın kullanmayın ban sebebidir boşu boşuna hem hwid ban yersiniz ve hesabınız kalıcı bir şekilde banlanır iyi günler dilerim yapan olursa lütfen yorum yazsın :)
cs:go da ki gibi oluyormu hocam

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
emir yapar
Deneyeceğim mesajı birisi beğenebilir mi?

hoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Hüseyin Irmak
nvidia programı kullanıyor musunuz ?
evet
böyle olması normal mi
1671715870451.png

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
Twitter
xawentis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle nvidia programına gelin oradan ( Masaüstü boyutunu ve konumu ayarlaya gelin ve ora dan Tam Ekranı seçin seçtikten sonra oyuna gelin ilk size ne anlatıysam onu tekrarlayın yani tam ekran yapın sonra pencereli sonra nvidia gelin oradan 1024x768 seçin bitti bu kadar sonra geniş ekran olur

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Hocam bu geniş ekran dediğiniz karalterlerin enlerini genişleten olay mı

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
Twitter
xawentis
Hocam gerçekten fayda sağlıyor mu kill almada görüntüler çok kötü olmasa yapardım yamuk yumuk gözüküyor karakterler yanlamasına çok geniş oluyorlar
hocam bildiğin CS:GO da nasıl karakterler geniş oluyorsa bu da aynı ama bir program yardımı ile tam onun gibi oluyordu sonra ben biraz araştırdım bu program tamamen ban sebebimiş bende ban yemeden yani yasal yollar ile nasıl yapabileceğinizi anlattım dene istersen

Top Bottom