lol kitlesi dolu oyun her oyun küfür eksik olmuyor daha iyi oyun bulabilirsin benceLoL'ü 2011'den beri oynuyorum. Oyunda artık yapacak bir şey kalmadı. Yeni eşyalar falan çok sıktı. Geçen sezon Master'a kadar kastım.
Valorant nasıldır? Hiç oynamadım, videosunu bile izlemedim.
LoL'ü 2011'den beri oynuyorum. Oyunda artık yapacak bir şey kalmadı. Yeni eşyalar falan çok sıktı. Geçen sezon Master'a kadar kastım.
aşırı kanser kitlesi olan bir oyun arkadaşların varsa çok daha eğlenceli olurLoL'ü 2011'den beri oynuyorum. Oyunda artık yapacak bir şey kalmadı. Yeni eşyalar falan çok sıktı. Geçen sezon Master'a kadar kastım.
Some Demir Pro¶lemsslol kitlesi dolu oyun her oyun küfür eksik olmuyor daha iyi oyun bulabilirsin bence
Valorant csden daha kolay ama yinede kol istiyor yani takımlı vs girince baya baya sarıyor.Güzel OyunCS:GO'da da 200-300 saatim var zaten. Herkes oynuyor, çok merak ettim.![]()
boş oyundur kanksLoL'ü 2011'den beri oynuyorum. Oyunda artık yapacak bir şey kalmadı. Yeni eşyalar falan çok sıktı. Geçen sezon Master'a kadar kastım.
Yani Şahsen Cs Go'nun mekanikleri falan daha hoşuma gidiyorLoL'ü 2011'den beri oynuyorum. Oyunda artık yapacak bir şey kalmadı. Yeni eşyalar falan çok sıktı. Geçen sezon Master'a kadar kastım.