Neler Yeni

Valorant nokta crosshair kare oluyor

Reaksiyon skoru
52
Aşağıdaki videodaki crosshair'i yapıyorum, kare oluyor. Arkadaşım benim hesabıma giriyor, yuvarlak görüyor. Kendi hesabında yapınca da olması gerektiği gibi gözüküyor. Monitörle falan alakalı olabilir mi? Anlayamadım, çözünürlüklerimiz aynı.

Anlamadığım şey benim kare gördüğüm crossu arkadaşım benim hesabıma girince yuvarlak görüyor neden olabilir?

İç çizgilerden yapacaksın merkez nokta değil

İç çizgilerden yapacaksın merkez nokta değil
hayır hocam iç çizgilerden olan nokta cross oluyor zaten sıkıntı yok onda bunun gibi kenarlarında siyahlık olan crossu yapmak istiyorum iç çizgilerden yapınca kenarları şekli bozuyor.

1615364252478.png

Outlines ı açman lazım

:D tamam anladım sen nokta crosuu siyah olarak açmak istiyorsun merkez noktayı aç üstine outlines ı da aç.İç çizgilerle işin yok.

Ben olayı anlamamışım kb

:D tamam anladım sen nokta crosuu siyah olarak açmak istiyorsun merkez noktayı aç üstine outlines ı da aç.İç çizgilerle işin yok.
bu şekilde oluyor hocam videodakiyle aynı değil farkettiyseniz ama arkadaşım yapıyor aynısını onda yuvarlak oluyor.
çözünürlükten dolayı olabilir videodakiyle aynı çözünürlüğü mü kullanıyorsun
Post automatically merged:

videoda çözünürlük 1600x900 dikkat et
Hocam şimdi farkettim teşekkürler ama bir şey değişmedi 1600x900 yapınca hala kare gözüküyor zaten sorun benimle alakalı büyük ihtimalle üstte yazdığım gibi arkadaşım benim hesabıma girince yuvarlak görüyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-03-10 112352.png
    Ekran görüntüsü 2021-03-10 112352.png
    29.2 KB · Hit: 90
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,471
Üyeler
173,041
Son üye