Neler Yeni

Valorant Odinci Sürüsü

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Kankam reyna oynuyorum genelde ve saldırıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka adamlar 10-9 kaybediyor diye çekiyor odini 5 kişi sonra anamıza sövüyor adamlar bizi tararken
odin'in çok güçlü olduğundan bahsediyorsun galiba ama bunun çözümü valorant ekibinde hiçbir oyuncu odin almasın odin güçlü demek ne kadar mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Odin alanlara laf edenleri anlamıyorum tamam silah saçma sekmiyor çok hızlı sıkıyor mermisi fazla ve fazla vuruyor ama bu onlara laf etme hakkı tanımıyor
Soranlar olacak hayır Odin kullanmıyorum beceremiyorum.
benimle aynı fikirde olan biri yaşasın

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Yav dereceli oynuyorum plat 1 den gold 1 e dustum ya sadece odin oynuyorlar abi deli oldum ya başlarım böyle oyuna adamlar 3.elden son ele kadar odin oynuyor plat eloda ya aga bu elolarda niye böyleler anlamıyorum yya oyunu sildim sinirden sizede geliyormu bu tipler allah aşkına
Bronzda kaldım yükselemiyorum takım bir kötü bir iyi veya ortaya karışık bir şey sinir bozucu

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Odinde hani bir silah. Adam parasını biriktirmiş almış. Param oldukça bende alıyorum arada.

Bronzdan çıkamıyorum doğru. Killjoy mainim takım bana bombayı aç adam geldi diyor lakin alarm botu var anlamıyorlar. Kenarda saklanıyorum Killjoy'u rush karakteri sanıyorlar. Sonra da küfre boğuyorlar. Ah şu ping sorunu olmasa Frankfurt'ta oynardım. Türkiye sunucusunda cidden oynanmıyor.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,095
İsim
Lydranx
Yav dereceli oynuyorum plat 1 den gold 1 e dustum ya sadece odin oynuyorlar abi deli oldum ya başlarım böyle oyuna adamlar 3.elden son ele kadar odin oynuyor plat eloda ya aga bu elolarda niye böyleler anlamıyorum yya oyunu sildim sinirden sizede geliyormu bu tipler allah aşkına
Oduncu sürüsü diye okudum :D

Top Bottom