Valorant Önemli Anları Kaydetme.

Reaksiyon skoru
15
Merhabalar bildiğiniz üzeri pubg de nvıdıa geforce experience sayesinde aldığınız kill'leri kaydedebiliyorsunuz yanlış bilmiyorsam.Aynı şey valorant da varmı? varsa nasıl açılacak simdiden teşekkürler.

Geforce Experience üzerinden "anında yeniden oynatma" bölümünü açarak son dakikaları kayıt edebiliyorsunuz. Süresini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz örneğin ben son 2 dk 30 sn kaydedecek şekilde kullanıyorum.

Geforce now üzerinden "anında yeniden oynatma" bölümünü açarak son dakikaları kayıt edebiliyorsunuz. Süresini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz örneğin ben son 2 dk 30 sn kaydedecek şekilde kullanıyorum.
geforce now indirmemmi lazım
?

Pardon yanlış yazmışım, Geforce Experience üzerinden

Geforce now üzerinden "anında yeniden oynatma" bölümünü açarak son dakikaları kayıt edebiliyorsunuz. Süresini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz örneğin ben son 2 dk 30 sn kaydedecek şekilde kullanıyorum.

Pardon yanlış yazmışım, Geforce Experience üzerinden
açtığım zaman her raunt 2.30 dk kayıt alıyor dimi?

Merhabalar bildiğiniz üzeri PUBG de nvıdıa geforce experience sayesinde aldığınız kill'leri kaydedebiliyorsunuz yanlış bilmiyorsam.Aynı şey valorant da varmı? varsa nasıl açılacak simdiden teşekkürler.
PUBG de oluyor demişsiniz, her oyunda hatta masaüstünde bile olur o kaydetme olayı... Yani özellikle Valorant'a uyumlu vs. olması gerekmiyor.

Geforce Experience adlı uygulamayı tüm pclerde kullanabiliyor muyuz ?
Sadece Nvidia ekran kartlarında olduğunu düşünüyorum ama emin değilim... Belki her bilgisayarda oluyordur.

peki bu ayarlarda bit hızı var ne işe yarıyor kacta bırakmam lazım
1080p de bit hızını maksimumda bile görüntü kalitesi bana bir tık azaltılmış geliyordu. Ben 4K 100 bit ile kayıt alıyorum. Aşağıda da yazıyor zaten bit ne kadar fazla olursa ekran kaydı o kadar yer kaplar.

1080p de maksimum bit ayarı ile kullanmanızın da hiçbir sakıncası yok. Sadece ben daha kaliteli kayıt istediğimden yükselttim.

1080p de bit hızını maksimumda bile görüntü kalitesi bana bir tık azaltılmış geliyordu. Ben 4K 100 bit ile kayıt alıyorum. Aşağıda da yazıyor zaten bit ne kadar fazla olursa ekran kaydı o kadar yer kaplar. 1080p de maksimum bit ayarı ile kullanmanızın da hiçbir sakıncası yok. Sadece ben daha kaliteli kayıt istediğimden yükselttim.
720p 60fps 25 bit nasıl çok kalite önemli değil yer kaplamasın ve kayıt anlasılsın yeter

Geri