Neler Yeni

Valorant oynamak için ekran kartı kesin gerekli midir?

Rotiard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yunus
Ortalama bir i5 işlemciye sahibim kaçıncı nesil olduğunu hatırlamıyorum ama ne eski ne yeni bir işlemcidir. Ek olarak 128 GB SSD almayı düşünüyorum oyundaki dropları kesmesi için. Çoğu birey ekran kartı olmadan oynanmaz diyor bazıları ise valorant işlemci oyunu diyor. Bende kararsız kaldım masraf yapmaya gerek varmı ve 60hz monitör ile birlikte düşük ayarlarda kaç FPS görürüm?

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
FPS i bilmiyorum ancak oynanır. Ben İ3 4. nesille ekran kartsız oynamıştım. (performans kötüydü)

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İşlemci oyunu demek sadece işlemci ile oynanıyor demek değil, fps'in daha çok işlemciye göre değişiyor demek, yani ekran kartı olmalı

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
ibrahim can
Eğer işlemcinin içinde dahili ekran kartı yoksa ekran kartı olmadan bilgisayarı bile acamazsin

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Ortalama bir i5 işlemciye sahibim kaçıncı nesil olduğunu hatırlamıyorum ama ne eski ne yeni bir işlemcidir. Ek olarak 128 GB SSD almayı düşünüyorum oyundaki dropları kesmesi için. Çoğu birey ekran kartı olmadan oynanmaz diyor bazıları ise valorant işlemci oyunu diyor. Bende kararsız kaldım masraf yapmaya gerek varmı ve 60hz monitör ile birlikte düşük ayarlarda kaç FPS görürüm?
Şu anda sistemi ekran kartı olmadan kullanabiliyorsanız oyunu açabilmeniz gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stabil bir oyun deneyimi için ekran kartı şart.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,939
Üyeler
163,413
Son üye