Valorant oynarken aniden donma sorunu

Reaksiyon skoru
94
merhabalar yaklaşık 1 1.5 aydır düzenli olarak valoranta girdiğim gibi pc donuyor illa reset atmam felan gerekiyor bunu nasıl çözebilirim birde bilgisayarı kapatıyorum kapatılıyor yazısında donuyor tuşa basarak kapatıyorum bilgisi olan varmı ?

merhabalar yaklaşık 1 1.5 aydır düzenli olarak valoranta girdiğim gibi pc donuyor illa reset atmam felan gerekiyor bunu nasıl çözebilirim birde bilgisayarı kapatıyorum kapatılıyor yazısında donuyor tuşa basarak kapatıyorum bilgisi olan varmı ?
öncelikle sıcaklık değerlerine bak ekran kartını işlemcini falan bi teste sok bi sorun var mı kapanıyor mu testte ona bak bir sorun yoksa bios güncelle oda kurtarmazsa bi temiz windows kur

psu modeli nedir?
Ramı çıkart iyice üfle ve iyice tak.
oyun nerde yüklü c ise d ye taşır

öncelikle sıcaklık değerlerine bak ekran kartını işlemcini falan bi teste sok bi sorun var mı kapanıyor mu testte ona bak bir sorun yoksa bios güncelle oda kurtarmazsa bi temiz windows kur
Sıcaklıklar normal yeni format attım biosta son sürüm vallaha anlamadım gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu modeli nedir?
Ramı çıkart iyice üfle ve iyice tak.
oyun nerde yüklü c ise d ye taşır
xpg valor air kasasının içindeki psu ne var bilmiyorum dün tüm bileşenleri çıkar tak yaptım

Sıcaklıklar normal yeni format attım biosta son sürüm vallaha anlamadım gitti

xpg valor air kasasının içindeki psu ne var bilmiyorum dün tüm bileşenleri çıkar tak yaptım
Sisten özellikleri nedir

Kusura bakmayın mobildeyim ondan göremiyorum valorsnta girdiğinizde sadece valo mu donuyor alt tab fln atabiliyor musunuz
evet alt tab felan yapıyorum biraz geziniyorum bir anda donuyor hiç tepki vermiyor pc sadece valoda yaşıyorum birde pcyi kapatırken aniden donuyor

evet alt tab felan yapıyorum biraz geziniyorum bir anda donuyor hiç tepki vermiyor pc sadece valoda yaşıyorum birde pcyi kapatırken aniden donuyor
Bazen donmuyor bazen sürekli donuyor çözemedim vallaha

Bazen donmuyor bazen sürekli donuyor çözemedim vallaha
evet hocam bendede akşam oldu bu sorun oyun motoru kaynaklı olduğunu düşünüyorum geçmezse başka çözüm gerekiyor

evet hocam bendede akşam oldu bu sorun oyun motoru kaynaklı olduğunu düşünüyorum geçmezse başka çözüm gerekiyor
Biraz oyun zevkimiz var ondada bu sorun olunca artık pc açasım gelmiyor

igpu kapattın mı

igpu kapattıysan auto al düzelebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,287
Üyeler
184,135
Son üye
Mkbberat