Laptop kullanıyorsanız normaldir hocam, hazır yaz ayındayız.valorant oynarken cpu 90 dereceyi geçiyor 98 dereceyi gördüm sebebi neler olabilir laptop kullanıyorum
işlemci i7 12700h
ekran kartı rtx 3060 laptop gpu
16 gb ram
laptop şubat ayının 2. gününde mi ne aldım o günden beri 1 kere garantiye gitti temizlenmedi sanırım fanları temizletirsem sıcaklık düşer miLaptop kullanıyorsanız normaldir hocam, hazır yaz ayındayız.
Düşer hocam tozları alınırsa. Ferahlar bilgisayar.laptop şubat ayının 2. gününde mi ne aldım o günden beri 1 kere garantiye gitti temizlenmedi sanırım fanları temizletirsem sıcaklık düşer mi
Düşer hocam.laptop şubat ayının 2. gününde mi ne aldım o günden beri 1 kere garantiye gitti temizlenmedi sanırım fanları temizletirsem sıcaklık düşer mi
Düşer hocam tozları alınırsa. Ferahlar bilgisayar.
laptopun arka kapağında biriken tozları aldım fanlar çalışıyodu ama sesi gelmiyodu neredeyse alınca biraz daha ses gelmeye başladı arka kapağı açıp temizlersem fanlar daha iyi çalışır mı peki arka kapağı açmaktan bir tık kaçınıyorum daha önce açmadığım içinLaptop'u soğuk tutmak için laptop'unuzu yükselterek fanların hava almasını sağlayabilirsiniz, termal macun değişebilirsiniz, undervolt yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düşer hocam.
Hocam çalışır çalışmasına da daha profesyonel birine yaptırsanız daha iyi olur, donanımınıza zarar vermek istemiyorsanız.laptopun arka kapağında biriken tozları aldım fanlar çalışıyodu ama sesi gelmiyodu neredeyse alınca biraz daha ses gelmeye başladı arka kapağı açıp temizlersem fanlar daha iyi çalışır mı peki arka kapağı açmaktan bir tık kaçınıyorum daha önce açmadığım için
anladım hocam teşekkürlerHocam çalışır çalışmasına da daha profesyonel birine yaptırsanız daha iyi olur, donanımınıza zarar vermek istemiyorsanız.