Güç kablolarına falan bakayım mı? Belki gevşemişlerdir. Ve başka oyunda test edeceğim ama aç kapa yapa yapa zarar gelir diye korkuyorum
İmzada yazdığı için söylemedim. Ekran kartı windforce 4070 super psu modeli net Bilmiyorum kasa içinden geldi direkt kasam thermaltake s200 tg. Sistemi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Sorun çıkarmamıştı.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bi neden daha olabilir oda ekran kartına uygun psu olmayabilir ekran kartın ve psu ne söyler misin
İmzada yazdığı için söylemedim. Ekran kartı windforce 4070 super psu modeli net Bilmiyorum kasa içinden geldi direkt kasam thermaltake s200 tg. Sistemi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Sorun çıkarmamıştı
prizden olabilir çıkarıp deneyin priz kullanmak yerine direkt takmayı da deneyin mümkünse psu nedir ?Valorant oynuyorum birden kapanıyor açılıyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir? İnşallah donanımda hasar yoktur. Akım korumalı prizde bir sorun olabilirmi? Acil yardıma ihtiyacım var.
prizden olabilir çıkarıp deneyin priz kullanmak yerine direkt takmayı da deneyin mümkünse psu nedir ?
Forumda gördüm adam ramlerim yerini değiştirerek çözmüş deniyorum şuan4070 super 220 watt kullanıyomuş psu ise 650w.Sanırım ekran kartıyla ilgili bir sorun var ama YouTube'a falan baksan belki kesin nedeni öğrenebilirsin
Valorant biraz sorunlu zaten, başka oyunlarda yapıyormu ona bakForumda gördüm adam ramlerim yerini değiştirerek çözmüş deniyorum şuan
o bir tık geçici olur sen yine de kontrol et.Forumda gördüm adam ramlerim yerini değiştirerek çözmüş deniyorum şuan
Hocam valla kasayı çıkardım içi dar olduğu için ramleri sökemedim bir türlü bastırdım falan ama olmadı zarar veririm diye geri taktım. Şimdi gta5 de deniyeceğim.Valorant biraz sorunlu zaten, başka oyunlarda yapıyormu ona bak