Neler Yeni

Valorant Oynarken Wattman Yi̇yorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha Eren Uysal
Son bir kaç gündür özellikle Valorant oynarken sürekli Wattman hatası alıyorum ve bilgisayar bildiğiniz ölüyor. Hiçbir fonksiyon çalışmıyor direkt olarak kasadan yeniden başlatma tuşuna basıyorum ve bu seferde bilgisayar açılınca bildirim kısmına 'Bilinmeyen bir sistem arızasından ötürü default Radeon Wattman ayarları geri yüklendi.' diyor. Bunun dışında bazen bilgisayar daha açılırkende ekran siyah oluyor ve yine kasadan yeniden başlatma tuşuna basmam gerekiyor. Aynı bildirim yine geliyor. Driverlar güncel Bios güncel. Kafayı yicem az kaldı. Aşağı oyun oynarken çıkan hatayıda bırakıyorum. Bugün art arda 5 kere filan oldu maçta. Oyuna geri girincede bir tur klavye mouse gidiyor alt tab yapmam gerekiyor onunda düzelmesi için.

Ekler

• WhatsApp Image 2022-06-03 at 20.33.23.jpeg
    WhatsApp Image 2022-06-03 at 20.33.23.jpeg
    254.6 KB · Hit: 152

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
valorant bozuk biraz bendede 6600xt var oyuna 10 girişte 3 kere falan siyah ekrana düşüyor reset atmak zorunda kalıyorum sistemi ilk topladığımda da pc reset atıyordu günde 1 kere falan valorant vanguard sürekli açıktı onu kapattım düzeldi

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
Son bir kaç gündür özellikle Valorant oynarken sürekli Wattman hatası alıyorum ve bilgisayar bildiğiniz ölüyor. Hiçbir fonksiyon çalışmıyor direkt olarak kasadan yeniden başlatma tuşuna basıyorum ve bu seferde bilgisayar açılınca bildirim kısmına 'Bilinmeyen bir sistem arızasından ötürü default Radeon Wattman ayarları geri yüklendi.' diyor. Bunun dışında bazen bilgisayar daha açılırkende ekran siyah oluyor ve yine kasadan yeniden başlatma tuşuna basmam gerekiyor. Aynı bildirim yine geliyor. Driverlar güncel Bios güncel. Kafayı yicem az kaldı. Aşağı oyun oynarken çıkan hatayıda bırakıyorum. Bugün art arda 5 kere filan oldu maçta. Oyuna geri girincede bir tur klavye mouse gidiyor alt tab yapmam gerekiyor onunda düzelmesi için.
lütfen bundan sonra kimse watman hatası olmuyor demesin yeni alacak arkadaşlara bu aralar çok kişi fazla sayıda watman hatası konusu açıyor hayır kalmadı az kaldı tarzında basit cevaplar vermeyin bende amdyi çok severim ama watman hatası yüzünden pişmanız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha Eren Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valorant bozuk biraz bendede 6600xt var oyuna 10 girişte 3 kere falan siyah ekrana düşüyor reset atmak zorunda kalıyorum sistemi ilk topladığımda da pc reset atıyordu günde 1 kere falan valorant vanguard sürekli açıktı onu kapattım düzeldi
Vanguard hile savunması değil mi? Onu niye kapatıyoruz ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

lütfen bundan sonra kimse watman hatası olmuyor demesin yeni alacak arkadaşlara bu aralar çok kişi fazla sayıda watman hatası konusu açıyor hayır kalmadı az kaldı tarzında basit cevaplar vermeyin bende amdyi çok severim ama watman hatası yüzünden pişmanız.
Evet bir daha uzunca bir süre AMD ekran kartı almamayı düşünüyorum. Aynı parayı verip daha az güçlü bir Nvidia ekran kartı alırım en azından sürekli driver çökmez.

krammer

80+ Bronze
Ramleri kontrol edin valorant Ramlerde sorun varsa hemen sistemi kapatıyor. Bende 6600xt ilk aldığımda ramlerden dolayı sürekli oyundan atıyordu sistem kapanıyordu wattman hatası yiyordum rami değişince düzeldi daha da vermedi hiç

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can
Bunun dışında bazen bilgisayar daha açılırkende ekran siyah oluyor ve yine kasadan yeniden başlatma tuşuna basmam gerekiyor.
Valla bu sorun bendede var yakın zamanlarda çıktı her şeyim güncel ama neden oluyor hiç bir fikrim yok nadir oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
İsmail Söylemiş
Ekran kartınız nedir acaba aynı sorun bendede vardı çözdüm

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,884
İsim
Hacı
DDU ile driveri kaldırın AMD nin sitesinden WHQL olan sürümü indirip kurun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
İsmail Söylemiş
nasıl çözdünüz anlatır mısınız
Bende RX 6600xt ekran kartı var yeni pach gelmişti ekran kartına sonra oyun durmadan çökmeye ve watman hatası vermeye başladı sonra forumdan konu açtım eski driver sürümün de hiç bir sorun yapmıyordu oyun "DDU" dedikleri bir olay var pcden ekran kartının yeni sürüm pach kaldırıp sorun yaşamadığım eski pach attrdim siteden indirip sonra watman hatası vermeyi ve oyunun çökme problemi ortadan kalktı sizde böyle yapabilirniz DDU 'yla kaldırın yeni sorunlu pach eski sorun yaşamadığıniz pach geri yükleyin amdnin sitesinden bulup

DDU ile driveri kaldırın AMD nin sitesinden WHQL olan sürümü indirip kurun.
Uzun uzun anlattigimi çok kısa bir şekilde bahsetmişsiniz :)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,884
İsim
Hacı
Bende RX 6600xt ekran kartı var yeni pach gelmişti ekran kartına sonra oyun durmadan çökmeye ve watman hatası vermeye başladı sonra forumdan konu açtım eski driver sürümün de hiç bir sorun yapmıyordu oyun "DDU" dedikleri bir olay var pcden ekran kartının yeni sürüm pach kaldırıp sorun yaşamadığım eski pach attrdim siteden indirip sonra watman hatası vermeyi ve oyunun çökme problemi ortadan kalktı sizde böyle yapabilirniz DDU 'yla kaldırın yeni sorunlu pach eski sorun yaşamadığıniz pach geri yükleyin amdnin sitesinden bulup

:) Adrenalin 22.5.1 Recommended (WHQL)
Bu sürüm sorunsuz, bunu da eklemiş olayım :)

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
ibrahim can

çok güzel anlatım bende yapacağım çünkü son gelen driver sıkıntılı msi afturberner fan ayarı bile yapılmıyor
şuan bu driver yüklü son sürüm olan işte özelden veya burdan tek tek nereye girip neyi yaapcağımı anlatır mısınız yanlış bişi yapıp ekran kartını gg etmek istemiyorum
1654289400139.png

Top Bottom