Neler Yeni

Valorant Oynarken Wattman Yi̇yorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha Eren Uysal
Son bir kaç gündür özellikle Valorant oynarken sürekli Wattman hatası alıyorum ve bilgisayar bildiğiniz ölüyor. Hiçbir fonksiyon çalışmıyor direkt olarak kasadan yeniden başlatma tuşuna basıyorum ve bu seferde bilgisayar açılınca bildirim kısmına 'Bilinmeyen bir sistem arızasından ötürü default Radeon Wattman ayarları geri yüklendi.' diyor. Bunun dışında bazen bilgisayar daha açılırkende ekran siyah oluyor ve yine kasadan yeniden başlatma tuşuna basmam gerekiyor. Aynı bildirim yine geliyor. Driverlar güncel Bios güncel. Kafayı yicem az kaldı. Aşağı oyun oynarken çıkan hatayıda bırakıyorum. Bugün art arda 5 kere filan oldu maçta. Oyuna geri girincede bir tur klavye mouse gidiyor alt tab yapmam gerekiyor onunda düzelmesi için.

Ekler

• WhatsApp Image 2022-06-03 at 20.33.23.jpeg
    WhatsApp Image 2022-06-03 at 20.33.23.jpeg
    254.6 KB · Hit: 152
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha Eren Uysal
Kullanıyorum, değil. WHQL sürümler Windows Sertifikalı sürümlerdir. En son WHQL sürümler gönül rahatlığıyla yüklenebilir.

AMD Software üzerinden yapabilirsiniz. Ekran kartı ayarlarına gelip Voltaj düşüreceksiniz. Discord varsa ekleyin yardımcı olayım. Muhsin#3448
Ekledim MINDMEISTERRR#4888

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
İsmail Söylemiş
Sapphire Pulse RX5600XT OC. Dediğiniz driver olayını yaptım ama sorun halen daha devam ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ramleri nasıl kontrol edebilirim?

Onu nasıl yapabilirim?

Nasıl undervolt yapabilirim?
Benim kartım rx6600xt ben 2.5.1 yükleyerek sorunu çözdüm ve yaklaşık 2 haftadır skntı yaşamıyorum. 5600 lu kartlarda ne yapılması gerektiğini bilmiyorum hocam

Riot Vanguard'ı silip tekrar yükleyin.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bence temiz bir format lazım

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Rehberime Göz At Çözülmezse Yardımcı Olurum.

Top Bottom