Neler Yeni

VALORANT OYNAYAMIYORUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Arda Aslan
İşlemci 7500f ekran kartı 4070 süper videoda gördüğünüz gibi oluyor valorant hatta Bi ara oyunda istemci düşük fps sorunu verdi sağ yukarıda aynı böyle oldu oyun çıktım girdim bi iki kez denedim hâlâ aynıydı oyunu silip yükledim ancak yine olmadı sistemde bi sorun çünkü cs oynayabiliyorum farklı oyunları oynayabiliyorum tek valoda bu sıkıntı var ne yapmam lazım yardım edermisiniz

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
İşlemci 7500f ekran kartı 4070 süper videoda gördüğünüz gibi oluyor valorant hatta Bi ara oyunda istemci düşük fps sorunu verdi sağ yukarıda aynı böyle oldu oyun çıktım girdim bi iki kez denedim hâlâ aynıydı oyunu silip yükledim ancak yine olmadı sistemde bi sorun çünkü cs oynayabiliyorum farklı oyunları oynayabiliyorum tek valoda bu sıkıntı var ne yapmam lazım yardım edermisiniz
diğer oyunlarda bir sorun yoksa oyunla alakalı

baki1705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Baki Bektaş
riota hatayla ilgili bilet aç

baki1705

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Baki Bektaş
Ne yapmam lazım onu soruyorum silip yükledim ancak bi işe yaramadı valorant oynamak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi yararı olurmu
onların kendi hata çözme programı falan var atıyolar sana yapıyosun faydası olabilir

ozgrby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
özgür
Instagram
ozgr_ylc
Epic Games
OzgurYolcuH
yapacak çok bir şey yok mail falan at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,252
Üyeler
167,083
Son üye
mdible
Top Bottom