Hocam attığınız resimden çok bir şey anlaşılmıyor. En sağlıklısı oyunu silip yeniden yüklemek olacaktır bence.bugün sabah oyunu açtığımda oyun ekranı donmuş ama mouse imleci hareket ediyordu pcyi yeniden başlattım olmadı lütfen yardım edin oyun ekranı aşşağıdaki gibi oluyor imleç hareket ediyor sadece Alıntıyı görüntüle
hocam tamamda oyunda bir sorun yoktu dün akşama kadar aynı zamanda tahminimce tekrarlicaktır yeniden yükledikten sonraHocam attığınız resimden çok bir şey anlaşılmıyor. En sağlıklısı oyunu silip yeniden yüklemek olacaktır bence.
aynı zamanda oyunda ses var ama ekran donuk windows tuşuna bastığımda klavyenin normal masaüstüne dönüyor donmadan valo açıkkende mouse hareket ediyor ama imleç yanıp sönüyorHocam attığınız resimden çok bir şey anlaşılmıyor. En sağlıklısı oyunu silip yeniden yüklemek olacaktır bence.
Oyndayken bir alt+enter yapar mısınız, benim de buna benzer bir sorunumu vardı. Tam ekran yapınca oyun donuyor ama pencereli moddayken normal çalışıyordu. Ben silip tekrar indirdim sorun düzeldi ama sizde ne olue bilmem.hocam tamamda oyunda bir sorun yoktu dün akşama kadar aynı zamanda tahminimce tekrarlicaktır yeniden yükledikten sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı zamanda oyunda ses var ama ekran donuk windows tuşuna bastığımda klavyenin normal masaüstüne dönüyor donmadan valo açıkkende mouse hareket ediyor ama imleç yanıp sönüyor
pencereli tam ekrana aldım bir şekilde düzeldi teşekkürlerOyndayken bir alt+enter yapar mısınız, benim de buna benzer bir sorunumu vardı. Tam ekran yapınca oyun donuyor ama pencereli moddayken normal çalışıyordu. Ben silip tekrar indirdim sorun düzeldi ama sizde ne olue bilmem.
Ne demek, ben ille de tam ekran oynayacağım dediğim için oyunu silmiştim. Tekrar yükleyince düzelmişti, isterseniz deneyebilirsiniz.pencereli tam ekrana aldım bir şekilde düzeldi teşekkürler