Valorant oyundan donuyor ve klavye takılı kalıyor

Reaksiyon skoru
0
https://www.mediafire.com/file/ctsluqyvchzk9ir/Valorant+2025.05.15+-+20.55.15.01.mp4/file Valorant oyun ici video.
Videoda göründüğü gibi bilgisayarım Valorant oyun içindeyken kasmalar yaşanıyor ve ayıyeten klavye takılı kalıyor. Bu da yetmezmş gibi Alt+Tab attığımda arka plandaki örnek vereyim Chrome, mesela onun hiçbir yerine tıklayamıyorum, izin verniyor. Bunlar sorunlarımdı. Fikrimi sorarsanız bence çoklu pencere hatası. Valorant'dayken PC arkaplana mı yoksa oyuna mı odaklanacagını secemiyor çünkü mouse imleci ikide bir yüklendiğinden sistem ikisi arasında kalıyor. Sorunu çözmeme yardımcı oluğunuz için şimdiden teşekkürler.Ama tabi benim fikrim kesin emin değilim istediğinizi yazın hepsini denicem

bence format aç geç sistemsel sorun gibi alt tab atınca illa tıklaması ve açılması lazım donuyorsa bir sıkıntı var formatla bana kalırsa

bence format aç geç sistemsel sorun gibi alt tab atınca illa tıklaması ve açılması lazım donuyorsa bir sıkıntı var formatla bana kalırsa
attım zatem herseyi sıfırladım acaba win 11 i kaldırmıomu sistem gereksinimleri yeterli ama

attım zatem herseyi sıfırladım acaba win 11 i kaldırmıomu sistem gereksinimleri yeterli ama
şimdilik win 10 pro iyi. güvenlik yaması bitene kadar kullan ne zamandı hatırlamıyorum ama yıl sonu olabilir sonradan geçebilirsin ama tercih meselesi win 11

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,893
Üyeler
174,029
Son üye
anilalayci
Geri