Neler Yeni

Valorant Oyununda ban nasıl işler

StrangeRick

80+ Bronze
Ben az önce oyunda bir çocukla kavga ettimde meraktan soruyorum aranızda valorant banı yiyen varmı ilk önce uyarı mı yapıyorlar direkt oyuna mı giremiyorsun nasıl oluyor merak ettim ( Bayağ gelişmiştim oyundada :D)

Ege Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ege Batur
Ben az önce oyunda bir çocukla kavga ettimde meraktan soruyorum aranızda valorant banı yiyen varmı ilk önce uyarı mı yapıyorlar direkt oyuna mı giremiyorsun nasıl oluyor merak ettim ( Bayağ gelişmiştim oyundada :D)
Donanım banı atılıyor.Sanırım anakartınıza ban atılıyor.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Hatırlamıyorum desem çok mü gülünç olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Galiba sadece Argo konuştum
Konuşma bana yersin oyundaki adamları grubuna davet edersin ordan konuşursun en kötü hile açsan ben de burda susturma yiyecektim

StrangeRick

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuşma bana yersin oyundaki adamları grubuna davet edersin ordan konuşursun en kötü hile açsan ben de burda susturma yiyecektim
Benim Korkum Kalıcı ban atarlarda hiç oynayamazsam diye korkuyorum sizce bir sorun olur mu ? hile açmadım etmedim Sadece argo ve galiba küfürlü konuştum

ozhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Özhan
oynamayi birakmadan once 3 gunluk sesli sohbet bani yiyordum ve ban kalktigi gibi yeni ban geliyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem Altunbüken
ben konuşma banı yemiştim yaklaşık 3-4 gün konuşamadım yazılı ve sesli olarak fakat normal ban yediğinde ip ban atıyorlar

Ege Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ege Batur
Yani hiçbir hesaptan giremiyormuyum
Hileden dolayı ban yenilirse donanım banı atılıyor. Küfürden dolayı ban yeneceğini sanmıyorum ama ya susturulursunuz ya da uzaklaştırma alırsınız LoL'deki gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben konuşma banı yemiştim yaklaşık 3-4 gün konuşamadım yazılı ve sesli olarak fakat normal ban yediğinde ip ban atıyorlar
İp ban atılmıyor donanım banı atılıyor.

Top Bottom