ion phantom kullanırken çok hafif hep kafaya yolluyor gibi hissediyorum rahat ama tek renk olduğu için sıkabiliyor bi zamandan sonra onun dışlında hissiyatı ve renklerini en sevdiğim delipop phantom renge takılmasan ion öneririm ama delipopda en az onun kadar iyi ve renkleri de çok hoş bence ( animasyonsuz da olur dersen özel harekat phantomda hoşuma gidiyor )merhabalar phantom skin oni veya asil düşünüyorm öneriniz nedir ?
spectrum baya iimerhabalar phantom skin oni veya asil düşünüyorm öneriniz nedir ?
Bence hiç skin alma(Bence). Ama skin almak istiyorsan da asil iyidir.merhabalar phantom skin oni veya asil düşünüyorm öneriniz nedir ?
asil al bence. bende oni ve blastx var ikisininden de sıkılmaya başladım asil almayı düşünüyorum bende çünkü spray hissiyatı çok iyimerhabalar phantom skin oni veya asil düşünüyorm öneriniz nedir ?
Mağazaki oni var onu alayım diyorum da bilemedim ne anlamaasil al bence. bende oni ve blastx var ikisininden de sıkılmaya başladım asil almayı düşünüyorum bende çünkü spray hissiyatı çok iyi
Iyon phantom bestmerhabalar phantom skin oni veya asil düşünüyorm öneriniz nedir ?