arda_akel1903
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 365
Deneyim konuşuyor burada ama neyse siz bilirsiniz. Ne yerseniz yiyin.
Alan ve satan kişi de suçlu olur öyle bir durumda. Risk alacağını sanmam.satan adam banlattırmak isterse yapar da onu da gamermarkt gibi bir sitede banlattıracaklarını düşünmüyorum. Dava falan olayları yüzünden
İtem satışta veya gamesatışda hesabı satıp geri çekenlere çok yapıyorlar hesabı kilitlettiriyorlar destek atıp
gamermarkt mı yoksa diğer sitelere göre mi bu fiyatSilah başı 250Tl, bıçakları da 400Tl den hesaplayabilirsin.
Piyasaya göre.gamermarkt mı yoksa diğer sitelere göre mi bu fiyat
2020 yılından beri satış yapıyorum başımın ağrıdığına rastlamadım.yalnız kardeşim, öyle hesap satmak falan YASAK Riot Şirketi'nin ve Valorant kuralları açısından.
3 sene önce hesabımı sattım 5 ay önce geri aldım aynı adamdan, sattığım arkadaş benim gibi bir kere satıp geri almış, şimdi yine satıyorum hesabı. 900 seviye lol + valosu var bir cacık da olmuyor Emin ol Riotun silkinde bile değil kimin ne yaptığı. Riot için tek önemli olan şey ahriye kostüm alıp almadığınDeneyim konuşuyor burada ama neyse siz bilirsiniz. Ne yerseniz yiyin.
bu vct lock in ne zmn geldi hiç 6300 vpye bıçak görmedimMerhabalar hesabımı satmayı düşünüyorum ufaktan ama fiyat biçemedim. Sizce kaça satmalıyım?
Skinleri yazıyorum
Vandal: Asil, Gaia, Yıldız Belası
Phantom: Oni
Bıçak: Vct Lock In
Sheriff: Anamoli
Classic: Asil
Ghost: Gaia
Artı olarak 1 kere de savaş bileti alınmıştı (ordan da bi 11 skin var). Rankımı bilmiyorum bayadır oynamıyorum ama gold 3- plat 1 arasıydım en son. Kalan vp sayısı da 38. Cevaplarsanız memnun olurum. Özellikle vct bıçağı yüzünden bence fiyatı epey artacaktır. Toplam 1617TL yatırmışım bunlara
baya oldu hocam hiç hatırlamıyorum vallabu vct lock in ne zmn geldi hiç 6300 vpye bıçak görmedim