Neler Yeni

Valorant pingim yok ama oyun pingli gibi takılıyor

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
Konu açılmış ama hiçbirinde çözüm bulamadım. Paket kaybım yok ve pingim ideal. Ama oyun da takıla takıla gidiyorum yeri geliyor karakter bıçağı silah gibi çekiyor. Bazen rakip ışınlanıp vuruyor. Canımı sıkmaya başladı. Fps problemim yok çözümü biliyorsanız yanıtlarsanız sevinirim.

fruko.gzz

80+ Silver
Konu açılmış ama hiçbirinde çözüm bulamadım. Paket kaybım yok ve pingim ideal. Ama oyun da takıla takıla gidiyorum yeri geliyor karakter bıçağı silah gibi çekiyor. Bazen rakip ışınlanıp vuruyor. Canımı sıkmaya başladı. Fps problemim yok çözümü biliyorsanız yanıtlarsanız sevinirim.
bendede o tarz bi problem var ama ışınlanma yok bazen yürüyom oyunda geri dönüyor yürümeye başladım yerde bide sağ üstte ağ hatası deyip duruyor sistem iyi internette problem yok bende anlamadım kriz olcam

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Oyunda sorun olabilir bende yaşamıştım

En İyi Cevap
3
Valorantın destek ekibine ulaşın derim, yardımcı oluyorlar.

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
Salih ÇARDAK
FPS sabitlemeyi deneyebilirsin

Top Bottom