Neler Yeni

Valorant Points nasıl ucuza alıp satıyorlar?

Strewo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Arda Yıldız
Merhaba ben bir yerden para kazanmak istiyorum ve bu yüzden VP UC v.b. satmayı düşünüyorum, internetteki sayfalar nasıl ucuza vp alıp satabiliyorlar ve nereden alıyorlar?

Jezo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Jezo Reis
ben itemsatıştan alıyorum fakat satmıyorum ordan alıp bi discord sunucusundan satabilirsiniz

Senyor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Arda Ayan
Ben vodafoneun indiriminden alıyordum yarı fiyatına. Bazıları çalıntı kartlarla alıp satiyor

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Merhaba ben bir yerden para kazanmak istiyorum ve bu yüzden VP UC v.b. satmayı düşünüyorum, internetteki sayfalar nasıl ucuza vp alıp satabiliyorlar ve nereden alıyorlar?
Emin değilim ama bir yerden duyduğuma göre rus sunuculardan ucuza alıp satıyorlarmış galiba. Ama emin değilim yani bilgide yanlış bilgi vermek istemem.

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Ben vodafoneun indiriminden alıyordum yarı fiyatına. Bazıları çalıntı kartlarla alıp satiyor
hocam zahmet olmazsa anlatabilir misiniz nasıl aldığınızı? Ben de vodafone'luyum, daha önce hiç alışveriş yapmadım vodafone'dan.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Emin değilim ama bir yerden duyduğuma göre rus sunuculardan ucuza alıp satıyorlarmış galiba. Ama emin değilim yani bilgide yanlış bilgi vermek istemem.
Kodlarda ülke kodu yazıyor 20-30 tane vp aldık hepsinde TR yazıyordu

Senyor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Arda Ayan
hocam zahmet olmazsa anlatabilir misiniz nasıl aldığınızı? Ben de vodafone'luyum, daha önce hiç alışveriş yapmadım vodafone'dan.
Vodafone yanimdada indirim oluyordu bu aralar olmadı ilk alışverişe 30 ya da 60 tl yada 150 TL'ye 75 tl gibi onları takip edip alıyordum. 9 hat olunca vodafonedan 2 hesap dizdim 1 tanesinden battlepass var

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Vodafone yanimdada indirim oluyordu bu aralar olmadı ilk alışverişe 30 ya da 60 TL yada 150 TL'ye 75 TL gibi onları takip edip alıyordum. 9 hat olunca vodafonedan 2 hesap dizdim 1 tanesinden battlepass var
hocam indirşm olduğunda haber etme şansınız var mı?

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
ben itemsatıştan alıyorum fakat satmıyorum ordan alıp bi discord sunucusundan satabilirsiniz
hocam güvenilir satıcıların linkleri varsa özelden atar mısınıs?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,845
Üyeler
166,093
Son üye
mst2358
Top Bottom