Kolay kolay cc le epin gecilmiyoBen vodafoneun indiriminden alıyordum yarı fiyatına. Bazıları çalıntı kartlarla alıp satiyor
Emin değilim ama bir yerden duyduğuma göre rus sunuculardan ucuza alıp satıyorlarmış galiba. Ama emin değilim yani bilgide yanlış bilgi vermek istemem.Merhaba ben bir yerden para kazanmak istiyorum ve bu yüzden VP UC v.b. satmayı düşünüyorum, internetteki sayfalar nasıl ucuza vp alıp satabiliyorlar ve nereden alıyorlar?
hocam zahmet olmazsa anlatabilir misiniz nasıl aldığınızı? Ben de vodafone'luyum, daha önce hiç alışveriş yapmadım vodafone'dan.Ben vodafoneun indiriminden alıyordum yarı fiyatına. Bazıları çalıntı kartlarla alıp satiyor
Kodlarda ülke kodu yazıyor 20-30 tane vp aldık hepsinde TR yazıyorduEmin değilim ama bir yerden duyduğuma göre rus sunuculardan ucuza alıp satıyorlarmış galiba. Ama emin değilim yani bilgide yanlış bilgi vermek istemem.
Vodafone yanimdada indirim oluyordu bu aralar olmadı ilk alışverişe 30 ya da 60 tl yada 150 TL'ye 75 tl gibi onları takip edip alıyordum. 9 hat olunca vodafonedan 2 hesap dizdim 1 tanesinden battlepass varhocam zahmet olmazsa anlatabilir misiniz nasıl aldığınızı? Ben de vodafone'luyum, daha önce hiç alışveriş yapmadım vodafone'dan.
hocam indirşm olduğunda haber etme şansınız var mı?Vodafone yanimdada indirim oluyordu bu aralar olmadı ilk alışverişe 30 ya da 60 TL yada 150 TL'ye 75 TL gibi onları takip edip alıyordum. 9 hat olunca vodafonedan 2 hesap dizdim 1 tanesinden battlepass var
Forumda yeni aktifim olunca konu açarımhocam indirşm olduğunda haber etme şansınız var mı?
Valla iyi olur bana da haber edersenizhocam indirşm olduğunda haber etme şansınız var mı?
TeşekkürlerForumda yeni aktifim olunca konu açarım
Bide nays var oraya 100 tl qttim 150 tl olarak geri qldimhocam indirşm olduğunda haber etme şansınız var mı?
hocam güvenilir satıcıların linkleri varsa özelden atar mısınıs?ben itemsatıştan alıyorum fakat satmıyorum ordan alıp bi discord sunucusundan satabilirsiniz