Sıktığın 4 şeyin 3'ünde mantık yok ve sallamasyon yazdığım şey şudur "Şöyleki adam akıllı kasan (misal ben)" adam akıllı kasan birini arıyorum demek rank yani? 2. si amim kendi çapımda karşıma gelen goldlara ve karşıma 2 elde 1 çıkan platlara göre iyiyse ben pre ararken aimim eh işte demem yanıma gelecek adam da benim gibi olsun isterim. Sen kaç maçla plat olduğunu göster lütfen ya da maç geçmişini ben de diyim abi adam hiç kaybetmemiş ben yanlışım. Ben 11-12(?) maçla bu ranka geldim anlatabildim mi? Bu kendimi övmek değil bu kendimi anlatma. Ben sert iğneleyici konuştukça siz daha çok istiyorsunuz " cikamamis" diyen birine yumuşak mı olayım? Ey geçmişimde 1 loose var diyorum toplam 12 maç diyorum senin mantığında ben gold 2'nin üstüne çıkamamış birisi oluyorum kusura bakma mantığın hatalı. 5 maçta radyan olam rank kasam
çok zeküsün. Valorant iyi olmadığın bir konu demen daha komik sen saf kibrini ortaya çıkarıyorsun benim "Şöyleki adam akıllı kasan (misal ben)" sözüme ego diyorsun tekrar söylüyorum sıktığın 4 şeyden 3'ü sallamasyon boşa sıkıyorsun, çok hemde. Birileri de gelip
@epica59 benim mantık çerçevesinde yazdığım şeylere sadece gülmekle yetiniyorsa ben de onun aklına gülerim söyleyebileceği tek şey gold 2 sin eheheh olacağı için cevap yazarak kendini riske atmıyor kendi aklınca gülüyor tabii...
@Kesteko neden sustu bilmiyorum ancak umarım haklı olduğumu düşünüp susmuştur. Yoksa daha o kadar uzun mesajlardan sonra sadece "he he" yazmaya başlayacağım.