Neler Yeni

Valorant psikolojimi bozdu

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
İsrafil Bedir
CS oynuyorum iyi oynayamadığım ellere dahi moralimi bozmuyorum CS sayesinde steamdan rdr 2 ve GTA 5 ve daha çokça oyun aldım valo tamamen boş hem getirisi yok hemde gelen arkadaşlara sövsen bir dert sövmesen bir dert

The Semih

80+ Gold
Zaten hiç bi işim yolumda gitmiyo kafa dağıtmak için valo giriyorum trol geliyo birine laf ediyon hemen alınıp oyunu satıyo mvp atıyom - yiyom taşıyom - yiyom bi ara sinirden klavye yamulttum 144 hz monitör kırdım ayrıca şu facebook dayıları beni aşırı sinir ediyo onların yüzüne mouse kırdım oyuna girmeyeyim diyorum başka oyunlarda var cs ranked açık olmadan sarmıyo 400 tll xdd onun dışında pek güzel bi fps oyunu yok hep valoya geliyom. hee şöyle diyenlerde olabilir dışarı çık hava al diye herkes tipimle dalga geçiyo arkadaşım yok o yüzden evde kalmak en iyisi(Yaş 17 )
TR kitlesini en çok göreceğin oyunlar Online oyunlar o yüzden Ofline oyunlara geç kafan dağılır. Online oyunculuk öldü maleseff yapımcılarda para için oyundan fizik motorunu kaldırdıkları için saçma gameplayler görüyoruz.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Hiçbir oyunda TR sunucuda girmeyin en iyi önerim bu olur. Hem yabancı dil geliştirirsiniz hem de oyundan cidden zevk alırsınız.

Valorant özelinde söylüyorum Londra en iyi gibi. Oyunu bayadır oynamıyorum kuzeydeki sunucu neydi tam hatırlamıyorum Stockholm'du sanırım, o sunucuda Rus ve Polonyalı çok onlar da açıkça genelde pek iyi İngilizce bilmiyor ve çok yüksek insan profilleri var sayılmaz. Ben oynarken Londra sunucusunu en iyi bulmuştum.

Son düzenleme:

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Dün akşam valo gireyim dedim en baş derecesiz girdim güzel geçti sonra rekabete dayalı girdim ya yok böyle bir şey ben 37 kill alıyorum benim altımdaki kişiler 14 - 7 - 6 kill falan biri yeni pc almış ilk defa oynuyor diğerleri küçük çocuk 12-13 yaşında (ne zaman rekabete dayalı girsem böyle kötü takımım oluyor Bronz 2de takılı kaldım)
Mesaj otomatik birleştirildi:

steam PUBG oyna kitlesi en iyi oyun denilebilir
Pubg oyuncu sayısı çok düştüğü için bot sayısı fazlaymış, bu doğru mu

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
Dün akşam valo gireyim dedim en baş derecesiz girdim güzel geçti sonra rekabete dayalı girdim ya yok böyle bir şey ben 37 kill alıyorum benim altımdaki kişiler 14 - 7 - 6 kill falan biri yeni pc almış ilk defa oynuyor diğerleri küçük çocuk 12-13 yaşında (ne zaman rekabete dayalı girsem böyle kötü takımım oluyor Bronz 2de takılı kaldım)

PUBG oyuncu sayısı çok düştüğü için bot sayısı fazlaymış, bu doğru mu
Pubg de bot yok artık. Bi ara koydular ama şuan oyuncusu sayısı iyi botları kaldırdılar.
Hatta cod, apex gibi oyunlardan daha hızlı maç buluyor. Ama oyun zor onu belirteyim diğer oyunlardaki gibi düm düz ateş etmiyorsun silahlar sekiyor.

Fuister

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Bitim
Valo Oynayanlar Bok Atıyor Kankam Ben Kaç Yıldır Oynuyom 1900 Saatim Var Düzenli Girmedim Bir Ara Yoksa Net 5 K Üstü Her Türden İnsan Var Kimse Kızlara Yavşamıyor Oyuna Odaklanılıyor Konuşup Eğlenebiliyon Adam Gibi Sohbetler Dönüyor

Sadace Dust 2 Giriyorsan Normal :D Gir Bakam Premier Var Mı Öyle Tipler
Frankfurt giriyon galiba kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Talha Açıkgöz
Metro last ligth ve 2033 epicte 6 lira çek direkt çok güzel oyunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri