batuhan büyükakkanın önerdiği bir site vardı bütün videolarında söylüyordu ondan bakabilirsinAgalar valorant puan satın alacaktım sonra instagramda karşıma bu sayfa çıktı, fiyatları çok iyi ancak dolandırıcı mı bilmiyorum size scam mi?
Alıntıyı görüntüle
Dolandırılmak istiyorsan dene. Bu aralar birçok kişi bu yola başvuruyor. Nedense hepsi de dolandırılıyorAgalar valorant puan satın alacaktım sonra instagramda karşıma bu sayfa çıktı, fiyatları çok iyi ancak dolandırıcı mı bilmiyorum size scam mi?
Alıntıyı görüntüle
tamam aga sağolasın, peki legit bildiğin site varsa önerebilir misinBu kadar ucuz olmasına imkan yok adam 3/1 fiyatına satış yapıyor %99 dolandırıcı.
tamam sağolbatuhan büyükakkanın önerdiği bir site vardı bütün videolarında söylüyordu ondan bakabilirsin
tamam aga sağolasın, peki legit bildiğin site varsa önerebilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam sağol
Hepsiburadada da indirimliydi bayağı bir bakmalısın bence.tamam aga sağolasın, peki legit bildiğin site varsa önerebilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam sağol
bro hepsiburadada daha ucuz ama nasıl olacak adamlar evime kod mu gönderecek kargoylaHepsiburadada da indirimliydi bayağı bir bakmalısın bence.
Hayır 5 dk sonra sana kodu bildiricekler.bro hepsiburadada daha ucuz ama nasıl olacak adamlar evime kod mu gönderecek kargoyla
anlamadım
E postana ya da telefonuna geliyor knk evine nasıl gelsinbro hepsiburadada daha ucuz ama nasıl olacak adamlar evime kod mu gönderecek kargoyla
anlamadım
https://www.kabasakalonline.com/ kullanabilirsin. Yayıncıların kodları ile de %5 indirim yapıyor. ÖR: ZEON Başka kabasakal ile anlaşan yayıncı varsa onun kodu da işe yarar.
sağolun arkadaşlar çok teşekkürlerHayır 5 dk sonra sana kodu bildiricekler.