SlipperyDart35
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
arkdaşlar önceki sezonki rankınızı ve şimdi attığı rankı yazar mısınız ben dia2 ye çıktım p2 bitirdim önceki sezonu şimdi silver2 attı
aynen hocam hızlı çıkılıyoda mmr'ın 3 altına attığını emin misingerçek mmrın 3 kademe altına atıyor ama hızlı çıkıyorsun
evet gizli mmrın düşük senin demekiaynen hocam hızlı çıkılıyoda mmr'ın 3 altına attığını emin misin![]()
Radiantım gizli mmr ifadesini ilk defa duyuyorumevet gizli mmrın düşük senin demeki
gizli mmrın rad ise diyelim sezon sonu yuce atacak ama her maç 40 puan vs alcaksın hızlı çıkmak için oyun yardım edecekRadiantım gizli mmr ifadesini ilk defa duyuyorum![]()
bu olay her elo sistemine sahip oyun için geçerlidir arka planda durum bu şekilde işlergizli mmrın rad ise diyelim sezon sonu yuce atacak ama her maç 40 puan vs alcaksın hızlı çıkmak için oyun yardım edecek
Ha dediğin olayı biliyorum da adını duymamıştım. Teşekkürler.gizli mmrın rad ise diyelim sezon sonu yuce atacak ama her maç 40 puan vs alcaksın hızlı çıkmak için oyun yardım edecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu olay her elo sistemine sahip oyun için geçerlidir arka planda durum bu şekilde işler
rica ederimHa dediğin olayı biliyorum da adını duymamıştım. Teşekkürler.
aga o olayı her sıfırlanmada yaşıyorum ama bende ilk defa gizli mmr olduğnu duydumHa dediğin olayı biliyorum da adını duymamıştım. Teşekkürler.
mmr a bakma şansımız var mı ya ona nerden bakıyoruzgerçek mmrın 3 kademe altına atıyor ama hızlı çıkıyorsun
bakamazsın ama kendin tahmin edebilrsin hangi rank aralığında çok takıldığına bağlı olarakmmr a bakma şansımız var mı ya ona nerden bakıyoruz
hayır yüce 1 50 puan attı beni imo 3 400kp bitirdimimo 1 bitirdim 3 lose 2 win ile elmas 3 50 kp ye attı (max elmas 3 atıyor)