Valorant savaş bileti

İzzetdl

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar hepinize merhaba. Sizlere bir sorum olucak.Valorantta savaş bileti aldığımızda sadece aldığımızı mı alıyoruz,yoksa tüm hepsinimi alıyoruz.Cevaplarsanız sevinirim.

Geldiğin yere kadar hepsini alıyorsun.

Peki o level artarsa vana geliyomu geri kalanlar

bitirdiğin sürece hepsini alırsın, aldığında nereye kadar gelmişsen geliyo

Benim bir önerim var. Bence savaş bileti açmak istiyorsanız son gün açın. O güne kadar belki bir yerden çekiliş kazanırsınız, veya belki de vakit ayıramazsınız, öncelikleriniz değişir ve sona kadar kasamazsınız. Bu sefer 50-60TL'niz pişmanlığa dönüşebilir.

Benim anlamadığım benim kastığım yere kadar hepsini alacağım,geri kalanlar ne olucak onlar level kastıkça gelmicekmi

Benim anlamadığım benim kastığım yere kadar hepsini alacağım,geri kalanlar ne olucak onlar level kastıkça gelmicekmi
Siz diyelim ki 16. dasınız. Savaş biletini alırsanız 16'ya kadarki tüm ödülleri direk alırsınız. Çünkü zaten 16.ya kadar kasmışsınız. Savaş biletini açtıktan sonra 16'dan 17'e geçtiğiniz zaman, 17. ödülü alırsınız. 17'den 18'e geçtiğiniz zaman 18. ödülü alırsınız. Böyle böyle devam eder.

Evet. XP kastıkça, o aşamaları tamamladıkça gelecek sana ödüller. Aynı karakter kontratı gibi düşün.

Geri