evet herkese iyi akşamlar arkadaşlar bugün tamamen alaksız şekilde riot tarafından alakasız bir ban yedim son maçımda derecesizde baya iyi vuruşlarım oldu falan adamlar hile sandı galiba ondan beni reportlamışlar diye düşünüyorum ama bundanda ban yiyeceksem de neyse hani o denlide iyi de değildim ne yalan söyleyeyim neyse 5 el falan sonrada ff verdiler benim kill sayım 11 ve 1 kere öldüm sonra çıktım bende bir kaç saat sonra da bu manzara ile karşılaştım hile kulanmadığıma herşeyim üzerine yemin ederim ki kariyerime bakıncada durum belli olurdu garip bir şekilde ban yedim ve bu hile kullanıpta ban yemeyen adamlar varken ben neden ban yedim garip bu konuda ne yapabilirim istediğiniz her kanıtı elimden geldiğince önünüze sunarım ve hile olmadığıma da herşeyin üstüne yemin ederim sadece geforce experience var oda hile sayılıyor artık galiba
not
kodu gizledim sadece arkadaş isteği falan gelmesin diye
herşeyle kanıtlaya bilirim hile kullanmadığıma dair bunun altını çize çize söylüyorum
ilk sıradaki killjoy benim
arkadaşımla girmişitim onda da hile falan yok artı birde oyuna giriş yapamıyorum arkadaşımdan istedim bu fotoğrafı
not
kodu gizledim sadece arkadaş isteği falan gelmesin diye
herşeyle kanıtlaya bilirim hile kullanmadığıma dair bunun altını çize çize söylüyorum
ilk sıradaki killjoy benim
arkadaşımla girmişitim onda da hile falan yok artı birde oyuna giriş yapamıyorum arkadaşımdan istedim bu fotoğrafı