Yardım valorant sebebsiz ban

asawer

80+
Reaksiyon skoru
122
evet herkese iyi akşamlar arkadaşlar bugün tamamen alaksız şekilde riot tarafından alakasız bir ban yedim son maçımda derecesizde baya iyi vuruşlarım oldu falan adamlar hile sandı galiba ondan beni reportlamışlar diye düşünüyorum ama bundanda ban yiyeceksem de neyse hani o denlide iyi de değildim ne yalan söyleyeyim neyse 5 el falan sonrada ff verdiler benim kill sayım 11 ve 1 kere öldüm sonra çıktım bende bir kaç saat sonra da bu manzara ile karşılaştım hile kulanmadığıma herşeyim üzerine yemin ederim ki kariyerime bakıncada durum belli olurdu garip bir şekilde ban yedim ve bu hile kullanıpta ban yemeyen adamlar varken ben neden ban yedim garip bu konuda ne yapabilirim istediğiniz her kanıtı elimden geldiğince önünüze sunarım ve hile olmadığıma da herşeyin üstüne yemin ederim sadece geforce experience var oda hile sayılıyor artık galiba

not
kodu gizledim sadece arkadaş isteği falan gelmesin diye
herşeyle kanıtlaya bilirim hile kullanmadığıma dair bunun altını çize çize söylüyorum
ilk sıradaki killjoy benim
arkadaşımla girmişitim onda da hile falan yok artı birde oyuna giriş yapamıyorum arkadaşımdan istedim bu fotoğrafı

Ekler

• Screenshot_20210301-015935_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210301-015935_WhatsApp.jpg
    115.1 KB · Hit: 120
  • Ekra1231n Alıntısı.PNG
    Ekra1231n Alıntısı.PNG
    433.3 KB · Hit: 158
hmmmm

Bize sunmak yerine desteğe sunabilirsin.
ona nerden ulaşa bilirim ben fikir edinmek adına size sordum pek sağlık düşünemiyor insan sonuçta sebebsiz ban yemiyor hergün o kadar emek verdim hesaba ki hile kulananlar banlanmıyorken benim haksız yere ban yemem garip

desteğe bi bildir
eğer vanguard tehdit içeren bir hack yazılımı vs bir şey bulamaz ise zaten mantıken sen haklı sayılırsın
belki varsa vanguard loglarını felan isterler

Bize sunmak yerine desteğe sunabilirsin.
birde geforce experience hile sayılıyor mu onu sormak adına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

desteğe bi bildir
eğer vanguard tehdit içeren bir hack yazılımı vs bir şey bulamaz ise zaten mantıken sen haklı sayılırsın
belki varsa vanguard loglarını felan isterle o ne

vanguard anti hile sistemi oluyor hocam log dosyası çıkarıyorsa (bilmediğimden çıkarıyorsa diyorum) onu ister ve incelerler

geforce experience hile sayılmaz

desteğe bi bildir
hile kulansam derim hile kulanıyorum diye wtcn de bir yayınında haksız ban olayıvar demişti olur mu öyle şey dedim ama oluyormuş

vanguard anti hile sistemi oluyor hocam log dosyası çıkarıyorsa (bilmediğimden çıkarıyorsa diyorum) onu ister ve incelerler

geforce experience hile sayılmaz
tamamdır teşekürler umarım yanlışları yüzünden vp falan atarlar umarım 😂

hile kulansam derim hile kulanıyorum diye wtcn de bir yayınında haksız ban olayıvar demişti olur mu öyle şey dedim ama oluyormuş
farkındaysanız sizi suçlamıyorum ? desteğe durumu bildirirseniz böyle bir yol izlerler diyorum.

farkındaysanız sizi suçlamıyorum ? desteğe durumu bildirirseniz böyle bir yol izlerler diyorum.
yok onu anladım zaten isterseniz suçlayada bilrisiniz onda sorun yok sonuçta internette anonim isimlerle yazışıyoruz istediğiniz şeyi ahlak ve saygı çerçevesi içinde söylemeniz en doğal hakkınız ben de siz bana inanmıyorsunuz falan demedim yanlış anladıysanız eğer ki

yok onu anladım zaten isterseniz suçlayada bilrisiniz onda sorun yok sonuçta internette anonim isimlerle yazışıyoruz istediğiniz şeyi ahlak ve saygı çerçevesi içinde söylemeniz en doğal hakkınız ben de siz bana inanmıyorsunuz falan demedim yanlış anladıysanız eğer ki
sorun değil hocam aklınıza takılan başka bir şey olursa yanıtlayın yardımcı olmaya çalışırım

Böyle haksız banları çok nadiren atar Riot Games.
Fakat mantıklı mı bilmiyorum ama, LoL oynuyorsanız ve daha önceden LoL skin falan kullanmışsanız onun kalıntılarını tespit etmiş olabilir. Onun dışında Riot'a ticket atın ancak kaldıracaklarını düşünmüyorum. Özellikle üçüncü parti yazılımdan yenilen banları kaldırmıyorlar zaten.

evet herkese iyi akşamlar arkadaşlar bugün tamamen alaksız şekilde riot tarafından alakasız bir ban yedim son maçımda derecesizde baya iyi vuruşlarım oldu falan adamlar hile sandı galiba ondan beni reportlamışlar diye düşünüyorum ama bundanda ban yiyeceksem de neyse hani o denlide iyi de değildim ne yalan söyleyeyim neyse 5 el falan sonrada ff verdiler benim kill sayım 11 ve 1 kere öldüm sonra çıktım bende bir kaç saat sonra da bu manzara ile karşılaştım hile kulanmadığıma herşeyim üzerine yemin ederim ki kariyerime bakıncada durum belli olurdu garip bir şekilde ban yedim ve bu hile kullanıpta ban yemeyen adamlar varken ben neden ban yedim garip bu konuda ne yapabilirim istediğiniz her kanıtı elimden geldiğince önünüze sunarım ve hile olmadığıma da herşeyin üstüne yemin ederim sadece geforce experience var oda hile sayılıyor artık galiba

not
kodu gizledim sadece arkadaş isteği falan gelmesin diye
herşeyle kanıtlaya bilirim hile kullanmadığıma dair bunun altını çize çize söylüyorum
ilk sıradaki killjoy benim
arkadaşımla girmişitim onda da hile falan yok artı birde oyuna giriş yapamıyorum arkadaşımdan istedim bu fotoğrafı
Benimki açılıyor ticket aç ortalama 5 gün sonra dönüş yapıyorlar sonra bna açılıroy Rama banlı hesaba girersen tekrar ban yersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,155
Üyeler
185,034
Son üye
NightW
Geri