BIOS'a gir. Girdikten sonra Security sekmesine tıklayıp Secure Boot ya da Secure Boot Control olacak. Enabled yapıp kaydedip çık.Merhaba yeni laptop aldım windows 11 vs. Herşeyi kurdum valorantı açarken secure boot hatası veriyor. Biostan açsam sorun yaşatır mı verilerime bir şey falan olur mu acaba ? Ve nereden açacağım ?
Asus rog strix g15
Dosyalarıma verilerime bir şey olmaz değil mi ?BIOS'a gir. Girdikten sonra Security sekmesine tıklayıp Secure Boot ya da Secure Boot Control olacak. Enabled yapıp kaydedip çık.
Bu zamana kadar dosyalarında sorun yaşayan görmedim.Dosyalarıma verilerime bir şey olmaz değil mi ?
Ne yapmam gerekiyor burada ? Sevure boot control enabled iken gene de secure boot kısmı disabled de kalıyor değiştirilemiyor ?Bu zamana kadar dosyalarında sorun yaşayan görmedim.
Enabled yapıp tekrardan fotoğraf at hocam.Ne yapmam gerekiyor burada ? Sevure boot control enabled iken gene de secure boot kısmı disabled de kalıyor değiştirilemiyor ? Alıntıyı görüntüle
Buyrun hocamEnabled yapıp tekrardan fotoğraf at hocam.
Tamamdır kaydedip çık bakalım. Vanguard uyarı verirse bildir tekrardan.Buyrun hocamAlıntıyı görüntüle
açtım fakat halen valorantta hata almaya devam ediyorum.Tamamdır kaydedip çık bakalım. Vanguard uyarı verirse bildir tekrardan.
Gene gir BIOS'a. Security sekmesine gir. Key Management kısmına tıklayıp fotoğraf atar mısın?açtım fakat halen valorantta hata almaya devam ediyorum.
Bu şekildeGene gir BIOS'a. Security sekmesine gir. Key Management kısmına tıklayıp fotoğraf atar mısın?
Restore Factory Keys de. Sorunun çözülecek. Bunu yaptıktan sonra tekrardan son kez fotoğraf atarsan sevinirim.Bu şekildeAlıntıyı görüntüle
Yaptım okey dedim. Kaydedip çıkıp tekrar biosa mı gireyim ?Restore Factory Keys de. Sorunun çözülecek. Bunu yaptıktan sonra tekrardan son kez fotoğraf atarsan sevinirim.