Neler Yeni

Valorant secure boot hatası

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,007
İsim
Emre Zengin
dediğiniz gibi yaptım durum böyle.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi videoda izledim CSM'yi kapatıyor ve bu kısmı UEFI mode yapiyor. CSM kapatmadan sadece bu kısmı UEFI mode yapsam düzelir mi?
CSM kapatınca sanırım windowsu tekrar kurmak gerekiyormuş ben kurmak istemiyorum şart mı CSM kapatmak
Alıntıyı görüntüle
CSM'i kapamadan UEFI'yi aktif edemezsin zaten. Senin Windows zaten UEFI kurulu.
yaklaşık 2 hafta önce başka bi sebepten bios güncellemeye çalışmıştım. Şuan 5606 sürümünü kullanıyorum, bir üst sürümü veya en üst sürümü yüklemeye çalıştığımda windows açılmıyordu bende eski sürümüne yükledim. Kısaca güncellediğim zaman windows hata veriyor.
Normalde açılması gerekirdi. Windows format belleği oluşturabilir misin? Bu arada zaten sende Windows 10 var. Secure Boot'a ihtiyacın yok ki.

Valorant Vanguardın verdiği hatayı atar mısın?

okan2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Okan Mıh
CSM'i kapamadan UEFI'yi aktif edemezsin zaten. Senin Windows zaten UEFI kurulu.

Normalde açılması gerekirdi. Windows format belleği oluşturabilir misin? Bu arada zaten sende Windows 10 var. Secure Boot'a ihtiyacın yok ki.

Valorant Vanguardın verdiği hatayı atar mısın?
bende anlamadım windows 10 ama bu hatayı veriyor, windows 10 tekrardan kurmam mı gerekiyor ?

Ekler

• hata.png
    hata.png
    5.8 KB · Hit: 45

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,007
İsim
Emre Zengin
bende anlamadım windows 10 ama bu hatayı veriyor, windows 10 tekrardan kurmam mı gerekiyor ?
Hocam BIOS'u güncelle. Ondan sonra Windows 10'nu tekrardan kur bakalım. Secure Boot'un açılması gerekirdi. Key Management kısmına girmeden bir de fotoğraf atar mısın?

okan2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Okan Mıh
Hocam BIOS'u güncelle. Ondan sonra Windows 10'nu tekrardan kur bakalım. Secure Boot'un açılması gerekirdi. Key Management kısmına girmeden bir de fotoğraf atar mısın?
hocam biosu güncellemeyi denicem birdaha olmazsa win 10 tekrar kurarım Key Management kısmını yarın atabilicem çıktım çünki

okan2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Okan Mıh

Key managment kısmı burda hocam, Bu arada win 10 tekrar kurmak istedim belki düzelir diye sorun hala devam ediyor. Yarın Bios güncellemeyi denicem tekrar.
IMG_20231104_103140.jpg

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,007
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,007
İsim
Emre Zengin
UEFI Yapınca düzeldi Fakat Windowsu UEFI kurdum. Sorun çözüldü teşekkürler
Normalde Windows da UEFI'ydı. Sen bu işlemler önce hiç onu Windows UEFI yapmış mıydın?

Top Bottom