vsync kapalıBir dahakine lütfen düzgün yazın, anlamak için 10 kez okudum. Vsync falan açık olabilir o lag input süresini falan uzatıyor veya NVIDIA Reflex gibi.
mesela hesap değişince hasasiyet daha yavas geliyo ama kendi hesabımda daha fazlaBir dahakine lütfen düzgün yazın, anlamak için 10 kez okudum. Vsync falan açık olabilir o lag input süresini falan uzatıyor veya NVIDIA Reflex gibi.
Arkadaşların hesabında Reflex kapalı olabilir onu kontrol et, V-SYNC açık olabilie onu da kontrol et.yüksek gibi hissediyorum ve evet reflex acık+takviye
baktım reflex acık olanı var ondada aynıArkadaşların hesabında Reflex kapalı olabilir onu kontrol et, V-SYNC açık olabilie onu da kontrol et.
aynı dediğim onda daha yavas benim hesapta daha hızlıbaktım reflex acık olanı var ondada aynı
benim hesapta hassasiyet yüksek başkalarında düşük geliyorne diyon
Hesaptan hesaba sens ayarı değişebilir sonuçta arkadaşınızın ayarları.aynı dediğim onda daha yavas benim hesapta daha hızlı
ayarları değiştiriyorum her girdiğimdeHesaptan hesaba sens ayarı değişebilir sonuçta arkadaşınızın ayarları.
Kendi hesabınızdaki ayarları arkadaşınızın hesabına uyarlayın.
Ama hesap paylaşımı yapmayın.
sorun bende değil arkadaşımda smurf hesabıma gecctim hasasiyet benim hesaptaki gibi demekki arkadaşımda sorun varHesaptan hesaba sens ayarı değişebilir sonuçta arkadaşınızın ayarları.
Kendi hesabınızdaki ayarları arkadaşınızın hesabına uyarlayın.
Ama hesap paylaşımı yapmayın.