Ben düşük eloyum gümusum, bu kavramların hiçbirini bilmiyorumDostum sens dpi ayarlayacaksan ilk öncelikle senin mouse skatezine ve mouse padinin control,hybrid veya speed türlerinden hangisi olduğunu ve boyutunu bilmemiz lazım. Boyutu küçük ise direk yuksek sens oynarsın zaten. Control kullanıyorsan yuksek ihtimal ile yuksek sens dpi oynamaya yöneliyorsundur veya yonelmen gerekiyordur. Hybrid bakacak olursan 800dpi valoda 0.6-8 arasi ideal denebilir. Speed mouse pad ise 400dpi 0.4 sens civarı iyidir genel anlamda kafanda bir fikir olusturduysam ne mutlu.
Dostum mouse pad ve mouse markani yazarsan detaylı yardim edebilirimBen düşük eloyum gümusum, bu kavramların hiçbirini bilmiyorum
Mausu donduruyorum sadece ben ne yapayım
Evde değilim hocam internetten aldım fotolariDostum mouse pad ve mouse markani yazarsan detaylı yardim edebilirim
Mouse pad geniş 600dpi 0.6-8 sens ideal olurEvde değilim hocam internetten aldım fotolari
Benim mouse 400-800- 1200 - 1600yapıyor tuştan, onu uygulamadan mı ayarlicamMouse pad geniş 600dpi 0.6-8 sens ideal olur
Sensini değiştir, en rahat ettiğini kullan. Bu kadar basit.Kendimi rahat hissetmiyorum sens ve dpı konusunda rahat değilim elosu yüksek bir ibillgili biri yardım ederse sevinirim
Hocam o marka mouselarin yazilimini tam bilmiyorum ama 400dpi olabilir deneyinBenim mouse 400-800- 1200 - 1600yapıyor tuştan, onu uygulamadan mı ayarlicam
Hocam peki ilerde mouse değiştirmeyi düşünüyorum, 1bin tl bandında valorant için önerebileceğiniz mouse var miMouse pad geniş 600dpi 0.6-8 sens ideal olur
Hocam 2 bine cikabilirseniz cok daha guzel urunler var bin tl olan ürünlerin sizin urununuzden pekte bir farkı yokHocam peki ilerde mouse değiştirmeyi düşünüyorum, 1bin tl bandında valorant için önerebileceğiniz mouse var mi
Logitech G203-303ler var onlar nasılHocam 2 bine cikabilirseniz cok daha guzel urunler var bin tl olan ürünlerin sizin urununuzden pekte bir farkı yok