Valorant sens ve dpı hakkında yüksek elo olanlardan yardım

RUINED

80+
Reaksiyon skoru
1
Kendimi rahat hissetmiyorum sens ve dpı konusunda rahat değilim elosu yüksek bir ibillgili biri yardım ederse sevinirim

Dostum sens dpi ayarlayacaksan ilk öncelikle senin mouse skatezine ve mouse padinin control,hybrid veya speed türlerinden hangisi olduğunu ve boyutunu bilmemiz lazım. Boyutu küçük ise direk yuksek sens oynarsın zaten. Control kullanıyorsan yuksek ihtimal ile yuksek sens dpi oynamaya yöneliyorsundur veya yonelmen gerekiyordur. Hybrid bakacak olursan 800dpi valoda 0.6-8 arasi ideal denebilir. Speed mouse pad ise 400dpi 0.4 sens civarı iyidir genel anlamda kafanda bir fikir olusturduysam ne mutlu.

Dostum sens dpi ayarlayacaksan ilk öncelikle senin mouse skatezine ve mouse padinin control,hybrid veya speed türlerinden hangisi olduğunu ve boyutunu bilmemiz lazım. Boyutu küçük ise direk yuksek sens oynarsın zaten. Control kullanıyorsan yuksek ihtimal ile yuksek sens dpi oynamaya yöneliyorsundur veya yonelmen gerekiyordur. Hybrid bakacak olursan 800dpi valoda 0.6-8 arasi ideal denebilir. Speed mouse pad ise 400dpi 0.4 sens civarı iyidir genel anlamda kafanda bir fikir olusturduysam ne mutlu.
Ben düşük eloyum gümusum, bu kavramların hiçbirini bilmiyorum 😂😂
Mausu donduruyorum sadece ben ne yapayım

Ekler

• Screenshot_20250610_223612_trendyol.com.webp
    Screenshot_20250610_223612_trendyol.com.webp
    50.9 KB · Hit: 34
  • Screenshot_20250610_223514_trendyol.com.webp
    Screenshot_20250610_223514_trendyol.com.webp
    158 KB · Hit: 33
Kendimi rahat hissetmiyorum sens ve dpı konusunda rahat değilim elosu yüksek bir ibillgili biri yardım ederse sevinirim
Sensini değiştir, en rahat ettiğini kullan. Bu kadar basit.

Çıktığından beri oynuyorum. Asc-immo arası dolaşıyorum. Başladığımdan beri 800dpi 0.3 sens 0.6scope sens oynuyorum. Benim onerim 0.32 veya direkt 0.4 olurdu 800 dpida. Aim için kolunuza daha güveniyorsanız da 0.3 öneririm.

Hocam peki ilerde mouse değiştirmeyi düşünüyorum, 1bin tl bandında valorant için önerebileceğiniz mouse var mi
Hocam 2 bine cikabilirseniz cok daha guzel urunler var bin tl olan ürünlerin sizin urununuzden pekte bir farkı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,321
Üyeler
185,868
Son üye
YavuzKyr
Geri