Neler Yeni

Valorant ses kasamıyorum , yardımcı olur musunuz ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Cloud 2 core wireless kulaklık kullanıyorum , oyuncu kulaklığı diye ve markası iyi diye aldım.
Valorant oynarken ses kasmakta zorlanıyorum. Diğerleri rakibin nereden geldiğini anlıyor fakat ben anlayamıyorum.
O kadar para verdim kulaklık aldım , hangi ayarları yapmalıyım ? hangi programı kullanmalıyım yardımcı olur musunuz ?
Hyper x programını ve sonar uygulamasını denedim fakat istediğim verimi alamadım.
Sesi çok yüksekte oynamıyorum çünkü silah sesleri çok yüksek geliyor başımı ağrıtıyor.
İstediğim şey rakibim ve takım arkadaşlarımın sesini ve yerlerini ayırt edebilmesi.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
A''
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Cloud 2 core wireless kulaklık kullanıyorum , oyuncu kulaklığı diye ve markası iyi diye aldım.
Valorant oynarken ses kasmakta zorlanıyorum. Diğerleri rakibin nereden geldiğini anlıyor fakat ben anlayamıyorum.
O kadar para verdim kulaklık aldım , hangi ayarları yapmalıyım ? hangi programı kullanmalıyım yardımcı olur musunuz ?
Hyper x programını ve sonar uygulamasını denedim fakat istediğim verimi alamadım.
Sesi çok yüksekte oynamıyorum çünkü silah sesleri çok yüksek geliyor başımı ağrıtıyor.
İstediğim şey rakibim ve takım arkadaşlarımın sesini ve yerlerini ayırt edebilmesi.
ses ayarlarında hrtf aç
işe yaramazsa sorun sende veya kulaklıkta

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ses ayarlarında hrtf aç
işe yaramazsa sorun sende veya kulaklıkta
Açık , CS2'de daha iyi ses kasılıyor. Kendi ekolayzer'ı var çünkü.
Valorantta ekolayzer yok , kendim yapmam gerekiyor fakat yapamadım.
Sesleri daha iyi ayırt edebilmek için hangi ayarları yapabilirim ? hangi program ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,108
Üyeler
167,252
Son üye
dogukan756
Top Bottom