Valorant Silah ve Bıçak Kostümleri hakkında

hidalgo1

80+
Katılım
25 Aralık 2020
Mesajlar
262
Reaksiyon skoru
36
Merhaba arkadaşlar 1 buçuk aydır Valorant oynuyorum.
Oyuna en başta Vandal ile alışmaya çalışıyordum. Mağazama Ejder Vandal gelince hemen çekmiştim. Daha sonradan oyunda Asil kostümünü görünce mağazaya gelince onu da aldım. Şu an Vandal silahında 2 skin oldu. Yeni iyilik paketinde Yağmacı Vandal olacakmış. Phantom silahımda sadece Anomoli ve bu sezonun bp skini mevcut. Vandal ve Phantom dışında diğer silahlarımda bp skinleri dışında skinim yok. Bıçak olarak Asil Karambit almıştım ancak iade etmeyi düşünüyorum. Ejder Bıçağını beklemeli miyim yoksa parasına değmez mi?

Size göre bir hesapta olması gereken skinler nelerdir?
Vandal silahına ve şerife yağmacı almalı mıyım?
Bıçak olarak hangi bıçağı önerirsiniz?
 
Hocam herkesin kendi zevki, ben yağmacı vandal, sheriff ve bıçağı çok severim mesela. Baltayı hiç sevmem ama balta sevende çok kişi var
 
Hocam herkesin kendi zevki, ben yağmacı vandal, sheriff ve bıçağı çok severim mesela. Baltayı hiç sevmem ama balta sevende çok kişi var
Şimdi 2 tane Vandal skini varken gereksiz olur diye düşünüyorum. Hesapta şu an 4k falan vp mevcut. Asil karambiti iade edince 8.400 vp olmuş olacak. Ben bıçak olarak ejder bıçağını mı beklesem diyorum karar veremedim.
İyilik paketi nedir hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:


Asıl karambit çok hoşuma gidiyor sizdede varmış zaten
Asil karambiti iade edip ejder hançerini beklesem mi diyorum. Vandal da ejder ve asil skillerim var. Ama iki bıçak almak istemiyorum daha fazla para harcamak istemediğim için oyuna. Bıçaktan kalan parayla da bp falan alırım 4 sezonluk bp için kalmış oluyor.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

Forum istatistikleri

Konular
1,205,222
Mesajlar
10,891,955
Üyeler
192,648
Son üye
altınelbiseliadamm
Geri
Top