Neler Yeni

Çözüldü✓ Valorant sistem toplama

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,262
İsim
Sinan Aba
Heeee ben o baştaki 28 i toplam diyr okumusum 😂😂 o zaman böyle sisteme bi sıvı soğutucu bide anakart yükseltsek iyi olur
Sıvı soğutucu bilmiyorum ama anakartı GIGABYTE B650M-K yapabiliriz. 4738tl bütçene göre değişir tabi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Sa bilgisayarla aram yok dükkanı kapatınca valo oynamak istiyorum onun için tavsiye verirseniz sevinirim
Valo işlemciyi baz alıyormus ama olmuşken de iyi sistem olsun istiyorum bütçe monitor olmadan 45 k falan
4070 ekran kartlı
Amd işlemcili 7500f kötü diye duydum
Ssd 250 gb bile yeter :)
Şimdiden teşekkürler
45k sadece valo için çok absürt bir rakam. Fp en kaliteli ekipmanlar monitör ve kasa ile bile daha ucuza mal edebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartını 4060 vs bırakıp islemciye de yüklenebilirsiniz sadece valo oynayıp yüksek fps istiyor iseniz.

@Kürşat Kütükçü ustam bakamaz ise ben bakarım

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl
Varsa tavsiye buyur abi

45k sadece valo için çok absürt bir rakam. Fp en kaliteli ekipmanlar monitör ve kasa ile bile daha ucuza mal edebilirsiniz.

Ekran kartını 4060 vs bırakıp islemciye de yüklenebilirsiniz sadece valo oynayıp yüksek fps istiyor iseniz.

@Kürşat Kütükçü ustam bakamaz ise ben bakarım
Olur abi eleye eleye bişeyler çıkarırız ortaya ama hani sadece valo diyorum ama mesela 1 tanecik normal oyunda yüklerim silahlı falan maksimum 2 oyun yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Varsa tavsiye buyur abi

Olur abi eleye eleye bişeyler çıkarırız ortaya ama hani sadece valo diyorum ama mesela 1 tanecik normal oyunda yüklerim silahlı falan maksimum 2 oyun yani
25k ya falan 4060 5700fli sistemler vardı yanlış hatırlamıyorsam. Şuan piyasada ki tüm oyunları hatri sayılır ayarlarda cayir cayir oynarsınız her türlü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl
25k ya falan 4060 5700fli sistemler vardı yanlış hatırlamıyorsam. Şuan piyasada ki tüm oyunları hatri sayılır ayarlarda cayir cayir oynarsınız her türlü.
Doğru abi onlara baktım bende ama bütçemiz varken bi tık iyisi olsun zamanıngrldiğinde benden kardeşime de geçer diye yüksek istedim biraz daha

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Doğru abi onlara baktım bende ama bütçemiz varken bi tık iyisi olsun zamanıngrldiğinde benden kardeşime de geçer diye yüksek istedim biraz daha
Bu dediğim özelliklerin eskimesi için min 6 yıl lazım ki ileriye dönük sistemler bunlar. Paranız vardır sizi zora sokmayacaktir başım üstüne ama çok hardcore oyun hastası değilseniz bence gerek yok diye dedim

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Tavsiye için teşekkür ederim hocam monitör de yok bende ilk pc olucak benim için :)
Ssd 250 dememin sebebi hiç bişey yüklenmem bilgisyara o yüzden oyun alıskanlıgım yok hiç günde 1-2 saat valo sadece kafa dagıtmaya
günde 1-2 saat sadece valo oynayacaksan 45k para harcamana gerek yok

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
7500F Kötü değil. Bu bütçe ile sistem toplayıp ssd 250 olsun demenin spor arabaya tüp taktırmaktan farkı yok.
Bu sisteme sıvı soğutma eklemesi yaparsanız işinizi görür. Bütçe 48 lere çıkamıyorsa bu sistem galax marka biraz daha ucuz.
Ayrıca monitörünüz ne bilmiyorum ama bu 240hz altında bir monitörle bu sistemi alıp valorant oynamak yanlış kara olur. Eğer monitörün daha kötüyse verim alamazsın. 4070 v.b bir sistem toplayıp yeni monitör alman daha iyi olur.
270hz ye kendi monitörünü önerebilirim. Vatanda en son 7.000 tl di. Asus Tuf VG249QM1A bu model.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Anıl

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Oynayacağın oyun işlemci bazlı 7800x3d rtx 4060ti senin işini fazla fazla görecektir hatta ikinci el 3070 filanda alabilirsin hatta sırf bu oyun için çok fazla bütçelere de gerek yok monitör yüksek Hz tut atıyorum 240hz oyunda minimum 240fps verecek şekilde ayarla tamamdır bana kalırsa 360hz monitör al normal bir PC koy yanına kâfi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,279
Üyeler
164,465
Son üye
1carina
Top Bottom