Neler Yeni

Valorant Siyah Ekran

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Valoranta girer girmez siyah ekran yiyip kitleniyorum sil yükle yaptım düzelmedi. Oyuna giremiyorum denediğim zaman da pc resetlemek zorunda kalıyorum. Var mı çözüm hakkında bilgisi olan ?

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,610
İsim
Taha yücel
Youtube yaz belki cikar konuyla bilgim yok ama konunuz düsuyor bende yazi yazarak üste cikarim biri belki görüp yardim eder ama dedim gibi youtube yaz genelde cikiyor

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
ekran kartının sürücüsü WQHL sertifikalımı acaba ?

Canciger

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Can Bozkurt
Discord
𝑪 𝒂 𝒏 🗡#4464
Valoranta girer girmez siyah ekran yiyip kitleniyorum sil yükle yaptım düzelmedi. Oyuna giremiyorum denediğim zaman da PC resetlemek zorunda kalıyorum. Var mı çözüm hakkında bilgisi olan ?
Cmd yi açıp sys/ scannow yazarmısınız. Sistem dosyalarını bir göz atsın eksik vs varmı diye. Sonra tekrar deneyin. Ben böyle çözmüştüm.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
ekran kartının sürücüsü WQHL sertifikalımı acaba ?
amdnin kendi driverını kurdum ama dediğin sürücü ile ilgili bir şey bilmiyorum zaten 2. el aldığım bir kart fakat daha öncelerinde açıyordu oyunu

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
@aragonattt ekran kartının sürücüsü wqhl sertifikalı degilse o yüzden olabilir. bu wqhl ne diyeceksin wqhl onaylanmış yani sorunların çözülmüş düzgün çalışan sürücüdür amd deneme sürümü olarak sürücü çıkarıyor bunu indiren kullanıcı bazen siyah ekran bazen ise windows ekranın gelmemesi gibi sorunlarla karşılaşıyor.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
@aragonattt ekran kartının sürücüsü wqhl sertifikalı degilse o yüzden olabilir. bu wqhl ne diyeceksin wqhl onaylanmış yani sorunların çözülmüş düzgün çalışan sürücüdür amd deneme sürümü olarak sürücü çıkarıyor bunu indiren kullanıcı bazen siyah ekran bazen ise windows ekranın gelmemesi gibi sorunlarla karşılaşıyor.
16 ekimde gelen güncellemeyi kurdum yeni ondan öncede 9 eylül güncellemesi vardı problem aynı

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
bu konuyla ilgili çok şikayet var. çoğu kişide oluyo bu durum. büyük ihtimal oyunda sıkıntı

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
hocam o driverı önermiyorum 20.9.1 yüklesen düzelebilir belki ama 20.10.1 i silmen gerekir onun için biraz daha deneyimli arkadaşlar yazarsa güzel olur

Top Bottom