Salihefes 80+ Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 366 Dahası Reaksiyon skoru 129 İsim Salih Efes 5 Temmuz 2022 #14 CS Neysede valo zor biraz.
uydu3 80+ Silver Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3,341 5 Temmuz 2022 #15 Maykil yazmış: Benim arkadasim var para veriyo full diyom verme skin changer bulurum yok diyo sen bana virus atarsın diyo Bide lol oynamadim ama external glb loldeki skin changer externalin yakalanma şansi daha yuksek degilmi Devamı için tıklayın... Eskiden lol skin diye bir şey vardı herkeste ondan vardı bende kullanıyordum riot yasak ama ceza verilmiyor diyordu bir iki sene önce ceza verilecek dendi çoğu kişi bıraktı ama kullananda çok banda yemiyor benim gördükleirm
Maykil yazmış: Benim arkadasim var para veriyo full diyom verme skin changer bulurum yok diyo sen bana virus atarsın diyo Bide lol oynamadim ama external glb loldeki skin changer externalin yakalanma şansi daha yuksek degilmi Devamı için tıklayın... Eskiden lol skin diye bir şey vardı herkeste ondan vardı bende kullanıyordum riot yasak ama ceza verilmiyor diyordu bir iki sene önce ceza verilecek dendi çoğu kişi bıraktı ama kullananda çok banda yemiyor benim gördükleirm
jouly 80+ Bronze Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1,365 5 Temmuz 2022 #16 Maykil yazmış: Lolde cok fazla var insanlarin para verip aldigi skinleri belese aliyon Ayrica valoda skin changer free yok hepsi rat Devamı için tıklayın... ş-şey güvenlik duvarını kapatıp dosyayı açarmısın
Maykil yazmış: Lolde cok fazla var insanlarin para verip aldigi skinleri belese aliyon Ayrica valoda skin changer free yok hepsi rat Devamı için tıklayın... ş-şey güvenlik duvarını kapatıp dosyayı açarmısın