Savaş bileti var. Ayrıca ücretsiz bı şekilde uğur alabilirsin koleksiyon bölümündenarkadaşlar csden geldim hiçbir şey anlamadım herkesde skin var ben almaya çalışıyorum mağazada 2-3 tane şey var oda 100tl den aşşağı alamıyosun millet buna 100-200 mü veriyor herkeste var
Gece pazarlarında fiyatları ne kadar düşüyor ortalama?Hayır. Savaş bileti alıyorlar ve Gece Pazarı var.
yaklaşık %20Gece pazarlarında fiyatları ne kadar düşüyor ortalama?
Bro bana niye kızıyosun ? CS'deki skinlerle valodaki skinler aynı mı? CS de de asiimov falan var yüksek fiyata. Valoda skin alınca vurus, hissiyat,görünüş ve ses de değişiyor. Hatta bitiriş efektleri bile oluyor.oha bedava oldu 200tl 160 oldu csde 50 kuruş
kızmadım ki öylesine dedim qpğwdlpweldopw en ucuz skin kaça alınıyor şimdi bide benim market bozuk 3 tane silah var sadeceBro bana niye kızıyosun ? CS'deki skinlerle valodaki skinler aynı mı? CS de de asiimov falan var yüksek fiyata. Valoda skin alınca vurus, hissiyat,görünüş ve ses de değişiyor. Hatta bitiriş efektleri bile oluyor.
Batte pass mantıklı en f/p olarak o.Kı
kızmadım ki öylesine dedim qpğwdlpweldopw en ucuz skin kaça alınıyor şimdi bide benim market bozuk 3 tane silah var sadece
55TLo ne kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:
o ne kadar
bozuk değil maalesef RİOT sadece bazı skinler tutmasın hepsini alsınlar diye her gün 3 skin koyuyor mağazaya.Kı
kızmadım ki öylesine dedim qpğwdlpweldopw en ucuz skin kaça alınıyor şimdi bide benim market bozuk 3 tane silah var sadece