Evet arkadaşlar görselde göründüğü gibi hesapta champions set var ama kilitli. Yükseltmeleri yapılmış olarak gözüküyor. Bunun sebebi nedir? Hesabı dün satın aldım fresh hesap kasmakla uğraşmamak için. Aydınlatır mısınız? Teşekkürler.
İlk defa görüyorum takipteyim bide gir çık yapar mısınız biAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet arkadaşlar görselde göründüğü gibi hesapta champions set var ama kilitli. Yükseltmeleri yapılmış olarak gözüküyor. Bunun sebebi nedir? Hesabı dün satın aldım fresh hesap kasmakla uğraşmamak için. Aydınlatır mısınız? Teşekkürler.
Sahip olduğun skinleri görmek için ortadaki filtreden sahip olunanlari secebilirsinSkinlere sahip degilsin
Hocam farkettiyseniz silahın üstünde tik var ama kilitli gösteriyorSkinlere sahip degilsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sahip olduğun skinleri görmek için oetafaki filtreden sahip olunanlari secebilirsin
O skinin üstünde durduğu için tikli gösteriyor .Hocam farkettiyseniz silahın üstünde tik var ama kilitli gösteriyor
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle