var dostum. hesaba ban atılıyor önce. 6 ay olur, 1 sene olur, 3-5 sene olur. kullandığın hileye göre direkt donanım banı da yiyebiliyorsun. donanım banı yiyince parçayı değiştirmeden giremiyorsun oyuna
Ek bir bilgi daha vereyim HWID ban yani donanım banı yediğin an o hesabın ömür boyu banlanıyor.
Ek olarak olur da aldığınız ikinci el anakartta HWID yani donanım banı varsa ve olurda bansız tertemiz hesabınızla giriş yaparsanız yaklaşık herhangi bir DM Dereceli gibi bir oyun modunda 10 dakika olmadan o hesabınız da ömür boyu banlanıyor.
Bildiğim kadarıyla Anakartın ID'sini değiştirip banı kaldıran 3. parti programlar var ancak gene ban yeme ihtimaliniz var ve her ban yediğinizde her hesabınız gittiğinde ya sıfırdan hesap açıp 20 levele kadar kasmanız lazım dereceli için yada sürekli hesap satın almanız lazım ki hesap satın alımı bildiğiniz üzere yasak. Ayrıca onuda geçtim satın aldığınız hesabın e-postasını değiştirseniz dahi geri alması çokta zor değil.
Kısaca almayın. Paranızı biriktirip en çok kullandığınız silahlara en sevdiğiniz favori skinlerinizi alın. Alamadıklarınızı da maça gelenlerden istersiniz. Kapalı betadan beri oynuyorum, 5 Yıllık oyunda daha skin isteyince ters tepki veren insan görmedim.