ben hoparlör realtek audio kullanıyom hoparlörden ses geliyo kulaklığı takınca oto oraya geçiyoAlıntıyı görüntüle
Sorun nerede bilmiyorum ama oyun içinde takımın sesini monitörden veriyor sanırım sesi fakat takım sesini kulaklığa aktarmam gerek (Ses ayarlarını sıfırlama gibi bir seçenekte yok)
Doğru seçtiğinden emin ol monitörü seçmişsindirbilmiyorum ki
bütün sesler kulaklıktan geliyor ama takım chet i monitören o oyun içi olur gibi ama normal ayarlamak aha zor olur gibib
ben hoparlör realtek audio kullanıyom hoparlörden ses geliyo kulaklığı takınca oto oraya geçiyo
kanka dene bi olmazsa teker teker denersin hepsini sen orda çıkış cihazını monitör seçmişsindir ondan monitörden geliyordur.
kanka hani attığında sesli sohbet çıkış cihazı yazan yer varya ordaki seçenekleri teker teker dene biri dpğru olması lazım.bütün sesler kulaklıktan geliyor ama takım chet i monitören o oyun içi olur gibi ama normal ayarlamak aha zor olur gibi
o zaman bir bilgim yok normalde olması lazım nasıl denedin , mesela arkadaşını al yanına oyundayken konuşde yada odadayken her bir ayarda konuşsun arkadaşın.hepsini denedim sanırım ama hiçbiri olmadı