Neler Yeni

Valorant ta takımın sesi gelmiyor

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
1615230932731.png

Sorun nerede bilmiyorum ama oyun içinde takımın sesini monitörden veriyor sanırım sesi fakat takım sesini kulaklığa aktarmam gerek (Ses ayarlarını sıfırlama gibi bir seçenekte yok)

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Direk bilgisayardan kulaklığı seçince düzelmiyor mu

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
b
Alıntıyı görüntüle

Sorun nerede bilmiyorum ama oyun içinde takımın sesini monitörden veriyor sanırım sesi fakat takım sesini kulaklığa aktarmam gerek (Ses ayarlarını sıfırlama gibi bir seçenekte yok)
ben hoparlör realtek audio kullanıyom hoparlörden ses geliyo kulaklığı takınca oto oraya geçiyo
kanka dene bi olmazsa teker teker denersin hepsini sen orda çıkış cihazını monitör seçmişsindir ondan monitörden geliyordur.

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
b

ben hoparlör realtek audio kullanıyom hoparlörden ses geliyo kulaklığı takınca oto oraya geçiyo
kanka dene bi olmazsa teker teker denersin hepsini sen orda çıkış cihazını monitör seçmişsindir ondan monitörden geliyordur.
bütün sesler kulaklıktan geliyor ama takım chet i monitören o oyun içi olur gibi ama normal ayarlamak aha zor olur gibi

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
k
bütün sesler kulaklıktan geliyor ama takım chet i monitören o oyun içi olur gibi ama normal ayarlamak aha zor olur gibi
kanka hani attığında sesli sohbet çıkış cihazı yazan yer varya ordaki seçenekleri teker teker dene biri dpğru olması lazım.

_BeriC_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Bekir Coskun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
k

kanka hani attığında sesli sohbet çıkış cihazı yazan yer varya ordaki seçenekleri teker teker dene biri dpğru olması lazım.
hepsini denedim sanırım ama hiçbiri olmadı

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
hepsini denedim sanırım ama hiçbiri olmadı
o zaman bir bilgim yok normalde olması lazım nasıl denedin , mesela arkadaşını al yanına oyundayken konuşde yada odadayken her bir ayarda konuşsun arkadaşın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,431
Üyeler
169,714
Son üye
aliberat123
Top Bottom